planer inför imorgon (idag)


vakna
duscha
åka till stan runt 13.00 zacke kommer och hämtar mig här hemma, vi åker och hämtar dan också,
vidare till ljungby runt 15.00 sedan vidare till ljungby tillsammans
gå hem till elin där frida redan är och fixa oss tillsammans
äta middag hos ida vid 18.30 med andrea och emilia också
hem till elin igen och förfesta
sen får vi se vart man hamnar under kvällen, ser iaf fram imot det! fest hos zacke?

2010, januari-mars



januari: gosar mest, går på bio en hel del, vinterfiskar, tar det rätt så jävla lugnt. de va fest i torpet. pofy fyllde 19år.


februari: spinning, mc'donalds, plugg, torpet, skidor, snowborad, bio, är flickvänstypen och åker ännu mera skidor.


mars: tränar mycket, har varit tillsammans med pontus i ett halvår, åker till göteborg på mässa, mitt liv rasar, en fin vänn flyttar till himlen, gråter för första gången på länge, personen man älskar mest sviker med sin otrohet, vill bara försvinna.

klädkap


vila. vet inte riktigt när den kommer till användning. men det visar sig. lyckligt ovetande.


bikbok. har börjar falla för söta blusar. så va faktiskt tvungen att ha den också.


aima. den såg så gosig ut. provade. det var den med. ha till vardags att glida runt i!


plura


detta är troligen mitt bästa kap på länge. kunde helt enkelt inte ge upp jakten. som en jägare första dagen på älgjakten. plötsligt bara stod den där. tolvtaggarn. mitt framför mig. bredsida. skottläge. kulfång. så som jag letat. som en jägare som suttit i sitt torn och frusit. inte kunde jag vända ryggen och bara gå därifrån då. tänk om det va min enda chans? en på miljonen. vad jag skulle ångrat mig isåfall. och jag kan inte direkt påstå att jag är någon ångerfull människa. vill inte bli det heller. så jag gjorde det enda rätta. köpte den.


gammal bekantskap och nya kap



slitna jenas och min favorit t-shirt med guns n' roses såklart. kanske världens bästa band?

har spenderat dagen i staden. tillsammans med lovisa. vi strosade runt. pratade om vad som hänt senast i våra liv. åt lite snabbt. strosade vidare. jag kapade lite idag med. ett av mina nyårslöften måste bli att sluta köpa så mycker kläder.


tisdagmorgon


idag steg jag upp alldeles för tidit. åkte till min morbror. åt frukost där. han fyllde år. vi spleade kort. jag vann. jag hade köpt tre filmer till han i födelsedagspresent eftersom han fick en DVD av mig och min bror i julklapp.

glatt och sött och sådär

 
 
tre nya tröjor också. hihih. en svart, en blommig och en till svart med paljetter. GLAD MIA!


pumps


ett par svarta pumps kommer alltid till användning tänkte jag. så dessa var jag också tvungen att införskaffa igår. dom fanns till och med i rätt storlek. HIGH FIVE!


lilljul



igår när jag kom hem från stan sminkade jag om mig lite och så åkte vi till min syster där hon, hennes pojkvänn, min äldsta bror och hans flickvänn befann sig. vi åt tacos. spelade julklappsspel. jag fick inte en enda julklapp. jävla tärningar. sen åt vi fruktsallad. bra kväll. kul att träffa henrik och martina som man inte gör så ofta annars.

winter







hann också med att ta lite bilder igår. kameran har fått ligga inne för länge nu. så jag tog ut och rastade honom lite bara precis utanför dörren. lärde honom att vintern är något vackert. jag älskar vintern. älskar älskar älskar den!

smycken

 
 
kände att jag behövde lite nya smycken också. jag som är så dålig på att använda smycken. glömmer alltid bort det. eller så blir det ändå alltid samma armband och massa ringar. men tänkte att jag skulle försöka bättra mig. man tänker så mycket. eller tänker man inte alls.


blusar

  
de här två skönheterna fick också följa med mig hem igår. kanske att odjuret kan uppskatta dom. kanske att odjuret kan bli en skönhet i någon av dem. kanske kanske.


ny kärlek



och jag har gjort det igen! köpt ett par skor i för stor storlek. dessa va det dock bara 38 i men jag har ju fortfarande 37.. undra när jag ska lära mig? men jag kunde bara inte låta bli. det gick inte! jag var tvungen att ha dom.

miaullevi







igår såg jag ut såhär. slitna jenas, ramoenstshirt, svart tröja och bruna skinnjackan med päls inuti över det.

strosade runt på stan hela dagen. gav upp jakten om boken. tänkte att jag kanske ändå skulle läsa ut min bok på svenskan först. bli klar med en sak innan man slänger sig in i nästa liksom. visar alla mina andra kap sen!


måndag igen




kom hem för en stund sen. fullt upp hela dagen. berättar sen. nu är jag trött. hejsvejs

kvällsrutiner


tvätta bort sminket med ansiksrengöring. ta på ansiksvatten. smörja in ansiktet med nattkräm. klippa naglarna. ta bort nagellacket och tvätta dem. fila naglarna. smörja in händerna och naglarna med hand&nagel-kräm. godnatt!

söndagshopping

 

kofta 299;- och jeans 499;- från gina tricot, nagellack 69;-/st från hm

känns som det enda jag gör på jullovet är att sova och göra av med pengar. men jag kan inte påstå att jag klagar. har nästan glömt bort svenskauppgifterna jag måste bli klar med. som igentligen skulle va klara innan jullovet. man förtränger sakta saker man inte vill minnas. sen kanske man får en liten påminnelse när det visar sig att man har en igvarning. men den det tar vi den dagen det kommer gott folk.


skulle kärleken vart sann, hade jag nog agerat för längesen




annandag jul





leopard tröja från hm, svart kofta från hm, svarta tights och mössa från hm

har varit i stan hela dagen. på jakt efter en bok. resa genom ensamheten. jakten gick inte alls. slutsåld överallt. så jag köpte en kofta, ett par jeans och tre styckens nagellack ist. som tröst. vill verkligen läsa den boken. så jakten fortsätter. men måste vila upp mig lite först. kanske drar på mig jaktkläderna redan imorgon igen.


-


jag ser nått sött och nästan rart, han som var elak och brutal så uppenbart. nu är han snäll, ja absolut,
jag undrar så var han har gömt det där förut.

han såg på mig, visst var det så och fast han rörde mig stod jag kvar ändå. jag har nog fel, ja absolut,
men han har aldrig sett på mig sådär förut.

han har fått nåt att hända, jag har nästan glömt hur han ser ut. han är väl oförändrad, ändå finns det
något som jag aldrig sett förut.

-vem kunde tro?
-vem hade drömt?
-vem visste om?
-vem tänkte så?
-vem hade talat om ett par och menat dom?

juldagen


tröja från hm och tights från indiska

idag kom mina kusiners pappa och hans nya brud. jag fick en liten tomte. glad blev jag. som ett litet barn. hejsvejs!

mina julklappar


fick allt jag önskat mig i julklapp. hade dock bara önskat mig skidgrejer. ny skidhjälm, underställ, nya skidglasögon (eftersom jag tappade bort mina förra i tjeckien), rånarluva, skidfodral och pjäxbagen då. satsar hårt på karriären ;) heheh! sen fick jag presentkort och en biljett till johan glans. åh, vad roligt det ska bli!!! plus lite andra småsaker.

GOD JUL


resten av dom som är med på bilden klippte jag bort. inte mitt fel att dom är ett huvud längre än mig. fattar inte hur jag kan va såhär kort när resten av min släkt är så långa. livet är kanske inte rättvist. men jag är glad ändå. glad glad glad. DET ÄR JU JULAFTON! kunde inte somna inatt. va så uppspelt. slocknade sen vid halv fyra. men inte klagar jag för det. henka ringde och pratade med mig i två timmar mellan klockan ett och tre. mys. sen när vi lagt på ringde jonathan och pratade lite.

godmorgon-julklapp


har redan fått en julklapp.
vid frukosten.
en pjäxbag.
en rosa!
det är bra, för då tappar jag nog inte bort den.
förhoppningsvis.
hihih,
TACK MAMMA!

julafton



röd tunika från gina, svarta tights från indiska, halsband från lindex, diadem från hm, armband från primark, klocka från ur & penn, ring från hm och en från mamma.

dagen innan julafton


tröja från hm, svarta jeansleggings från vila och skorna jag köpte igår. är fortfarande lika nöjd med dom. HIGH 5!

skor


igår köpte jag också ett par skor. i storlek 39. jag har inte ens 39 i skor. jag har 37. men dom fanns inte i mindre än 39. och jag va bara tvungen att ha dom!! kunde bara inte gå ut ur affären utan att ha dom med mig. jag är ju dum i huvet.

smycken

 
 
 
2st halsband, 2st armband och lite håraccessoarer. sweet!

god jul önskar festkommittén


det här hade jag fått när jag kom hem idag. vilen festkommitté? men godis uppskattas ju alltid. så tack och godatt.

kläder

 
två stycken söta tröjor fick också följa med mig hem idag. dom bad om det. och jag va öppen för förslag. jag föll.

smink


min favorit foundation från loreal paris, graffiti nagellack från isadora och en mascara från mabelline new york införskaffade jag mig idag. känner mig mycket nöjd och belåten. ångesten för att min foundation va slut är som bortblåst.

onsdagshopping


varit i stan hela dagen. spenderat en himla massa timmar i affärer. gjort av med alldeles för mycker pengar. HIGH 5!

konstaterande


du får gärna gifta dig med mig! hejsvejs


sovit på en soffa i två nätter..


har sovit på en soffa hos min syster nu i två nätter. tyar inte va hemma. glad för att jag har henne. glad glad glad. gled runt såhär hela dagen igår. vi slog in lite julklappar, rensade hennes garderob, lagade mat, julstädade lite, klädde granen och hade det allmänt mys. kollade på morden i sandhamn båda kvällarna också. sista avsnittet ikväll. wiho!


gostofflor


igår när min syster och hennes pojkvänn kom fick jag en försenad födelsedagspresent. världens mysigaste tofflor. känns som att dom kan komma till användning nu i vinter när det är så kallt. va nästan 30 minus i morse. men jag gillar kylan. jag gillar vintern. jag älskar snön. så jag klagar inte. för mig skulle det gärna få va såhär året om.

ställ mig inte i ett led, du får mig aldrig att stå still.


jag har litat på imorgon, som en troende tror. jag skulle gjort så annorlunda, om jag gick i andra skor.

jag har härjat krig i huset, jag har härjat krig i mig. mina ögonlock är tunga nu, snart drömmer jag om dig.

i rispan från min vrede, ska jag sätta jord och så. i skuggan av din stolthet, ska jag resa mig och gå.

ska till tandis idag



sitter och väntar på att mamma ska komma hem från gymet så hon kan köra mig till tandläkarn. i eftermiddag kommer min syster och hennes pojkvänn hit. mysit! har blåa favorit skjortan idag med en svart kofta över och tights till de.

ANDREA!!!



idag fyller min fina vänn andrea arton år. grattis grattis grattis. finns nog ingen skönare än den människan. hehiho.

lyckorus


det känns nästan dumt att kalla sig själv lycklig. som att det då kommer förstöras och raseras. åka berg- och dalbana. som ett rus, lyckorus. försvinner lika fort som det kommer. ibland vill jag bara stanna tiden. lika ofta vill jag spola tillbaka den. eller kika lite på framtiden. nyfiken på vad som kommer hända. i grund och botten är allt ganska bra ändå.

but his face was so close and my mind was a mess


i got high on a rush when my eyes locked on his. he would not look away and from there it
got worse. he came up and said i know that pain doesn't hurt. i should have found the words..


zacke är bäst!


i onsdags var det julbord i skolan för alla elever och lärare. ytterst mysit. annars har jag spenderat de flesta kvällarna med zacke denna veckan. precis som förra veckan. och veckan innan det. finns nog ingen som jag trivs så bra med som med honom. kan vakna på fel sida hundra gånger om men så fort jag får syn på honom blir allt bra igen.

en helt vanlig tisdag


började dagen med en timme på gymet igår. efter det lyssnade vi på ett föredrag. hade långlång lunch också så roade mig tillsammans med tobbe, han hjälpte mig lite med vad jag skulle säga i debatten sen efter fikat. skulle tala för socialismen. efter skolan spenderade jag lite tid med ingvarsson. sen kom min zacke och kollade paradise hotel. efter det åkte jag och waiken till ekgatan och spelade med andra ord med a.j, carl och henke. hihih

en helt vanlig måndag


i måndags på idrotten hade vi vattengympa. kulit! sen gick jag, elinor, isabelle och waiken till pettsson, findus och lilja för att äta tårta. kulit kulit! sen gick jag vidare hem till jonas och bytte om för att spendera några timmar i hallen. kulit kulit kulit! när jag kommit hem och duschat kom zacke en sväng och kollade på paradise hotel. kulit kulit kulit kulit!

ledig en tid framöver


jobbade i söndags för sista gången på väldit länge nu. känns ganska skönt. hihih

varje gång du möter min blick, blir min värld en aning större


11 december 2010



nu ska jag slå in julklappar. försöka plugga lite och kolla på film. imorgon blir det jobb. sen åker jag till skolan med zacke.

lördagshopping

 
hårlotion och hårinpackning införskaffade jag till mig själv idag. annars blev det bara en massa julklappar.

julklappshandling



idag ska jag och lucas in till stan och handla julklappar. jag har fortfarande halsbränna nu för femte dagen i rad. hejsvejs

MJL


klänning, gina tricot. kofta, gina tricot. tights, indiska. stövlar, din sko.

fredagshopping igen

 
strosade runt på stan med waiken igår. hittade ett par stövlar i läder jag bara va tvungen att ha, även fast jag har ett par liknande. och så fick två tights följa med hem, ett par gråa och ett par svarta. sov bort resten av kvällen och natten, 15timmar.

julbord


igår var jag och zacke på skolans julbord med alla lärare, politiker, styrelsen o massa viktiga personer! god mat, god efterrätt. sweet. så där har ni anledningen till varför jag är med i elevrådet. hihih

natti


nu har jag både klätt av mig, tvättat bort sminket och släckt lampan. har annars en dålig ovana att glömma dessa tre saker innan jag faller död ner i sängen och somnar inom tio sekunder. nu går jag till sängs med tyskaböckerna. lovely!

hiheho tisdag


denna dagen började med ett roligt friskis och svettis pass. HIGH 5! nu har vi haft samhälle. jag borde verkligen plugga men det är mer lockande att hänga med zacke på nya äventyr. tyskaprovet imorrn får gå som det vill.

måndagshopping


 

blev en impulsresa till växjö med jonas, mattias & bella. köpte två par nya skor och strumpor. va på jakt efter ett rött juligt nagellack med men fann det inte, så fick bli ett vitt. så jag va endå rätt nöjd. när jag kom tillbaka träffade jag zacke och axel. vi kollade på paradise hotel. fyfan va spännande det är nu!!! hejsvejs

eldkvarn


det fanns en tid för länge sen, när mitt hjärta var av sten. jag kunde lämna allt och alla, jag bara bytte roll och scen.

fredagshopping



 

strosade runt på grandsamarkand med waikwaik. de va en himla söt mössa med matchande vantar som ville följa med mig hem. okej tänkte jag liksom. två par svarta fingervantar slank också med. en röd tunika kommer vell alltid till användning nu i juletid tänkte jag i en annan butik. och en poncho kunde jag tydligen inte va utan. och till sist hittade jag min bruna skinnjacka med päls inuti. så jäkla sweet. lycka lycka lycka.

life is hard


känns som det enda jag gör om veckodagarna är tränar och pluggar.
på helgerna är det bara jobb och sova ut som gäller.

sen när glömde jag bort att leva lite också?

så mycket bättre


igår efter skolan åkte jag, waiken, bella, emilia & zacke till växjö. strosade runt lite. VIP-kväll på gina tricot. fick med mig två diadem hem. åt kebabrulle tills jag mådde illa. helt jävla asbra okej kväll. senare kom jonas. vi låg och pratade hemlisar tills båda somnade helt utslgana.

volleyboll


i måndags lirade vi volleyboll på idrotten. gick hem och duschade. återvände till hallen på kvällen och lirade ännu mer volleyboll och fotboll i två timmar. gick hem och dischade. för andra gången.

RSS 2.0