frukostbuffe




 
i onsdags lyckades jag komma försent till exakt varenda lektion. och ändå gick jag upp en timme tidigare än vad jag brukar. men kommer man försent till första lektionen rubbas ju hela dan. då bli man ju sen till nästa, o den efter det, o den efter det automatiskt.. hrrrmmm.. frukosten va iaf god! orkade inte med någon lunch sen, förutom efterrätten då! hihih

-


radera numret. dags att gå vidare kanske? eller? aldrig känt mig såhär ensam i hela mitt liv. tror jag. saknar mamma.

ett steg framåt, två steg bak

visa ditt intresse eller förlora mitt...


kan inte somna. det är inte kul! så jag börja tagga inför hotellfrukosten redan nu! det är kul!

tyffa nya glys


eget arbete hela förmiddagen. förberedde uf lite. svenskaprov efter lunch. gick kanon! bra jobbat mia! sen eget arbete resten av eftermiddan. fick inte gjort ett skit. inte lika bra jobbat mia!! efter middan åkte jag och elinor till simhallen. simmade i en timme och jävlar vad skönt det är! bästa träningen! :) ikväll är jag trött. somnade flera gånger till bigbrother. skuttade upp till bellen en sväng med. hihih, natti

<3

he's the only one that i want by my side
he's the only one that i believe can save my life
he makes me wanna be a better person

ya hallen, wihahehio


igår fick jag tillbaka mitt engelska prov. IG. men sen gjorde jag beeptestet på idrotten. MVG. så tycker att det väger upp varann. sen efter skolan fick de bli hallen. som vanligt. men denna gången följde elin med. ytterst trevlit! och jävlar vad folk vi va, alldrig sett på maken! hihih! brukar va  runt 10pers som lirar volleyboll men igår vart vi 20stycken!!! wiha!! sen gick jag hem o duschade. försökte plugga lite men gick inget vidare. så skuttade bort till bellen och hade det vanliga godnattsamtalet.

miniroadtrip




i söndags åkte jag och zacke till skolan. men innan det tog vi en roadtrip. körde helt vilse och hade ingen aning om vart vi va. men tillslut hittade vi hem till waiken iaf, människan bor ju mitt ute i ingenstans!!! vi fikade lite sen åkte vi till skolan. o då blev det lite fika med bellen o frrreeedddaaaaa :) sen gick jag o mötte jonas så gick vi hem tilll han. pratade o tog igen allt vi missat nu när vi inte träffats på en vecka. sen kom mattias och dahl hem. lirade kort o kollade tv. sen sov jag hos dom.

bästa silverschampot!


nu ska jag hoppa in i duschen. måste bara tipsa om mitt silverschampo från loreal. det är det bästa jag någonsin haft! och då har jag ändå testat rätt många. det är folk som frågar varje vecka om jag blekt håret igen. för att silverschampot tar bort de gula tonerna så håret ser mycket ljusare ut. ASBRA!

sailor


halsband 49:50;- , topp 99;- , armband 69:50;- , topp 249;- , öronhängen 29:50;- , allt från HM.

somnade på soffan igår. som jag alltid gör. mamma väckte mig när hon kom hem och sa åt mig att lägga mig i sängen ist. som hon alltid gör. nu har hon åkt till jobbet igen. som hon alltid gör. och jag ska smsa zacke och fråga när vi ska åka till skolan. som jag alltid gör. får panikångest av att allt är som det brukar. vill att något ska hända. det räcker med att jag är den förste som du tänker på när du vaknar och känner dig ovanligt grå.

faller

jag märker inte längre vad som görs, jag stör mig på ett ljud som inte hörs. jag hoppas på ett kort som inte lagts, jag litar till ett ord som inte sagts.

det gör lika ont nu som då. men man har lärt sig att hantera smärtan. går i ide nu.

national treasure


nu ikväll kl. 21:30 är det en av mina favoritfilmer på tv4. SE DEN.


vila i frid



jag saknar min katt! :(

marknad!





efter lunchen gick vi ner på marknaden. ouh så mysit det va! tror jag är lite svag för marknader. helgosit ju! sen tog jag bussen hem. somnade flera gånger. helt plötsligt va jag bara i växjö. hoppade ur bussen och in i nästa. sen bytte jag en gång till. och sen va jag hemma. skulle igentligen på en fest men orkade verkligen inte. hade sån jävulsk huvudvärk. så låg hemma hela kvällen och mamma gjorde vofflor. hihih

studiedag, luncha med tjejerna!





i fredags vaknade jag och elinor. ingen skola, studiedag! så vi fixade oss. sen ringde ida. hon kom förbi oss och så tog vi sällskap ner till centrum där vi mötte upp andrea, elin och emilia. lunchade tillsammans på thairesturangen. gott!

sola!


när vi målat klart alla väggar och golv så hade jag igentligen tänkt åka hem men bestämde mig för att stanna hos elinor en natt till. så när vi va färdiga i verkstaden gick vi och solade. skönt! senare gav vi oss faktiskt ut och sprang en runda. och sen köpte vi chips o grejer igen. hade bigbrothermaraton. mys. men jag somnade. hihih.


ingen skola, bara massa målarfärg



i torsdags vaknade jag ock elinor. waiken kom förbi. vi slängde på oss målarkläderna och gick ut för att möta upp manda. sen gick vi tillsammans ner till hennes pappas verkstad och målade hela dagen. käkade pizza till lunch. sweet.

engelskaprov


i onsdags gissade jag mig igenom ett femsidit engelskaprov. stark insats mia! sen efter skolan åkte jag med elinor hem. vi köpte chips och cola, pratade och skrattade tillsammans hela kvällen. kollade på film med men då somnade jag. då blev elinor arg och slog mig i ansiktet. aj!

hur kan man känna sig såhär grå?

idag efter skolan åkte jag, tobbe, philip, sebastian och carl till simhallen och badade. det va kul.

nu ska jag sova. trött på att tänka, grubbla, undra och hoppas. jag ger nog upp lite nu, jag orkar inte bli besviken. natti

visst är det konstiga saker vi brinner för?

världen runt visst är det skumt att något helt meninglöst kan vara värdefullt, men det är min filosofi, jag finner logik i min idioti, lever såhär för att livet är kort och jag lider med folk som inte brinner för nått

lever såhär och letar oss fram och skulle hellre dö med heder än att leva med skam
eller hur?


möte & plugg

blev inget ljungby för mig. satt fast på ett elevrådsmöte. intressant. och eftersom hela min klass var borta sen när mötet var klart fick jag sitta med på treornas lektion. roligt! nu sitter jag i datorsalen med bellen och försöker få något gjort på samhällsarbetet. är så fruktansvärt dålig på att ta tag i saker. ajdå mia!

nu lever du på lånad tid

somnade tidit igår. men självklart kom uffe och väckte mig och snackade massa jag inte fattade något av. sen kom waiken hem och pratade med lite som jag inte heller förstod så mycket utav.. det är inte lätt. nu ska vi på frukosten och sen in till ljungby på förmiddagen och greja med företaget. gött!

byggd av bomull



hihih sötful blommig tröja från gina fick det bli idag. nu ska jag byta om till idrottskläder och pysa bort till elinor o isabelle och hoppa lite på dom innan jag kutar ner till tobbe och hans vänner! HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅ

måndag och matteprov!


idag har jag skrivit matteprov. duktimia! och så har jag och elinor simmat! DUKTIA! nu ska jag snart springa ner till storgatan och hämta upp mr. Lundin så ska vi springa vidare mot hallen och lira volleyboll! sweet :)

gym, övningskörande, resturang, bio, high five


på söndagen fick jag därimot jävla massa gjort! vaknade och åkte till gymet med mamma. brände 1355 kalorier!!! VÄRT! körde en timme på crosstrainern. duschade och pluggade lite matte med! senare övningskörde jag till stan och inne i stan, gick kalas! ÄR GRYM. väl inne i stan gick jag, mami och lucas och åt på la Gondola. för mami har fyllt år. senare gick vi på bio OCH JAG SÅG HELA FILMEN UTAN ATT SOMNA!!!! SJUKT VÄRT. the fighter var det, se den! bra bra bra! efter bion kom zacke och hämtade mig så åkte vi till skolan. låg och pratade med frida hela kvällen sen sov hon hos mig. för jävla bra dag!


bakis


på lördagen vaknade jag och har nog aldrig varit så bakis i hela mitt liv. fyfan! mötte upp brudarna så gick vi till zacke och där somnade jag i någon timme. sen körde zacke hem mig. sov typ hela lördagskvällen. så jävla ovärt!

förfest och fest, hehiho






jag o waiken fixade oss hos frida tillsammans med henne, sen kom elinor och ännu senare elin, andrea, manda, ännu lite senare kom även emilia och a.j. hur kul som helst. framåt kvällen gick vi ner på festen. rätt mycket roligt folk. wihaaaa!   

solarium och kebab


i fredas efter skolan solade jag o waiken. sen åt vi pizza med elinor och frida. efter det gick vi till zackes lägenhet där elinor också bor nu ett tag. himla trevligt. hihih. senare tog vi bussen till frida och började förfesta! wiha!

fighter

"if you don't belive in something, you fall for anything"

jonas!


jag saknar redan min bästa vänn. han åkte till fjällen nu i helgen och ska va där i en vecka.

kärlek vid sista ögonkastet


och tänk att något så enkelt som du bredvid mig kan göra mig så lugn

det låter som en kliché
och en lögn
en kärlekssång
och nonsens
men jag vill bara ha dig

dansa med vapen

 
traskade med emilia upp till skolan, bara tråkiga lektioner idag. men nu ikväll kom jonas tillbaka igen, wiha! lekt lite med roligt folk. high five. frida ska sova hos mig inatt. kan inte sova själv. hatar det.

twister!


efter skolan blev dagen mycket bättre. lirade twister med waiken, svensson och mårtensson. jag vann :)) sen följde jag med svensson hem så hjälpte han mig plugga lite matte. slutade med att vi lirade tvspel ist, senare kom a.j och mårtensson och anslöt sig. hihih. efter det gick jag o mötte emilia så gick vi hem till henne en sväng o pratade lite. senare tillbaka till ekgatan o kolla skräckfilm med massa folk. o nu hemma på rummet igen. men ska snart till emilia o sova där inatt. hejsvejs

hihih

sitter och pratar med bellen, mårtensson och totto. försöker få något gjort på samhäll-arbetet men det går segt. AWNO

vårjacka


igårkväll mötte jag upp jonas så gick vi hem till honom så han bytte om sen sprang vi till hallen. lirade volleyboll i ett par timmar men skadade handleden så den är helt dum nu.. jävla skitdag nu med , HEJDÅ

längesen


evighet som kändes som en evighet på riktigt. du kan låna mig igen, du kan förbruka mig igen. dom himlarna har lämnat mig för länge sen. nu vet jag hur det känns, jag hatar att bli liten. och vintern är så satans lång igen.


en vanlig söndag


igår åkte jag till skolan med zacke som vanligt. och jessica och hissen. mys. när vi kom fram blidde det till o fika. senare kom ingvarsson och hämtade mig så åkte vi till emilia. stannade där hela kvällen sen kom ingvarsson och hämtade mig igen. åkte hem till mig en stund. sen vidare på en fest. sen hade jag visst lyckats låsa ute mig själv så fick åka till waiken och hämta hennes nyckel. lyckat!

here we go again, i kinda wanna be more than friends


blev en runda till gymet igår med morsan. sjukt skönt att röra på sig igen efter att legat sjuk nu. körde en halvtimme i crosstrainern och en halvtimme på motionsbandet. kändes som man hade ett rullband under fötterna resten utav dagen sen. sen lagade vi tacos och kollade film. mys. känns som man håller på att bli frisk alltså!


regn faller


det börjar alltid med goda intentioner men på vägen förstörs alltid nått. jag trodde aldrig att jag skulle vara en sån som lämnade, sårade och smet. det är en underlig känsla när man börjar hata sig själv, den smyger sig på, äter sig in.

friday i'm in love



brun skinnjacka med päls inuti från cassels, vit stickad tröja från gina, blåa jeansleggings från vila

idag är det fredag. jag tröttnade på att ligga hemma. pallrade mig upp och mötte emilia. efter det pallrade jag mig vidare till historian. kändes rätt bra att gå på en lektion igen. fick lång fikarast. mötte upp tjejerna och pratade och fikade. hann inte med någon frukost ju! när vi slutat för dagen slängde jag ihop lite grejer och sen körde zacke hem mig. bjöd honom och alle på kaffe hemma. mysigt.


bangad


här är också en förträfflig skönhet jag glömt visa upp. från HM, 399;-

i torsdags skulle klassen åka till hestra och åka skidor. men jag stannade hemma. trodde aldrig jag skulle banga. men har man feber, förkylning, ont i halsen osv är man inte så jättepeppad. elinor kom med kebabrullar och stannade med hemma så vi låg bara o snackade hela dagen. jonas kom förbi en sväng också och åt upp min kebabrulle. jag gick ut för att träffa emilia en stund. senare börjde vi lira twister. och när dom andra drog och fikade kom sebastian och underhöll mig lite med roliga youtube-klipp. hihih

sjuklingmia




min nya favorit goströja. hur mysig som helst.

i onsdags hade jag lite röst men för jävla ont i halsen så stannade hemma från skolan. typ andra gången sen jag började ettan. jag som aldrig är sjuk. förjävlit. elinor var med hemma från skolan så vi kollade film och myste. när jag tänker efter så va ju nästan hela klassen sjuk. mer än halva iaf. framåt eftermiddagen kom a.j förbi en sväng. och emilia också. trevligt trevligt. sen gick jag med emilia hem. följde med henne en liten runda till stallet också. mys.

i don't care if monday's blue, tuesday's gray and wednesday too. thursday i don't care about you, it's friday, i'm in love.


i tisdags när jag vaknade va min röst fortfarande försvunnen. men jag gick till skolan ändå. lyssnade på treornas projektarbete och hade lite svenska och samhäll. gick snabbt. somnade efter skolan tror jag. hrrrrrmm. senare på kvällen kom zacke en sväng. vi åkte hem till honom en sväng där simon också va. kollade lite film. sen hämtade vi elinor och waiken som varit på sjukhuset. efter det blev det en runda till mc'donalds för lite milkshake och paj. 

monki


ouh så snyggt. allt är från monki. och ouh vad du är duktig mia! inte köpt ett klädesplagg på två veckor! HIGH FIVE!

sjuk sjuk sjuk

jag har lurat mig själv för många gånger nu jag trodde kärlek som din var lätt att fånga nu för du måste vara sjuk sjuk sjuk sjuk för du måste vara blind blind blind blind du måste vara blind för du kan inte inte se när löven faller ner hur fel jag är

sjuk


favoritkoftan från gina tricot, 249:-

i måndags började jag bli sjuk. men lik förbannad skulle jag va med på idrotten och boxas. och ut o springa med daniel. och va med i hallen o lira volleyboll. innan kvällen va slut hade jag tappat rösten.. förjävligt.

-


on the first page of our story
the future seemed so bright
then this thing turned out so evil 
i don't know why i'm still surprised
even angels have their wicked schemes
and you take that to new extremes
but you'll always be my hero
even though you've lost your mind

jobb


på lördagen tog jag bussen hem till min morbror och åt lunch hos honom. sen åkte jag hem och sov hela kvällen och natten. jobbade sedan hela söndagen. sen åkte jag med zacke till skolan. mötte upp emilia och pratade lite. senare kom ingvarsson och hälsade på. efter det gick jag till isabelle en sväng och hade det vanliga godnattsamtalet. hihih.

fest igen


i fredags när jag vaknade drack jag först tre liter vatten. sen gick jag och beställde pizza och mötte upp jonas på stationen för lite prat om kvällen. påvägen hem till elin igen hämtade jag min pizza. fyfan va gott det va! efter en stund kom elinor och åt upp resten av min pizza.. senare drog vi till meddo och solade och efter det tog vi bussen till fridas och förfestade. mötte sedan upp lite annat folk och gick vidare till ekgatan där batongen hade fest. kul att träffa gamla elever igen. bra kväll, faktiskt.

studentfest



förra torsdagen var det studentfest. sofie har länge tjatat på mig att jag ska följa med. så vafan. kvällen började med att zacke kom och hämtade mig så åkte vi en sväng till axel och dan. efter en stund gick jag hem till jonas och mattias och fixade mig tillsammans med dom. efter det åkte vi till bella och emilia en runda och sen vidare till resten av jonas klass. ännu senare drog vi till biblan och fortsatte att förfesta. sen hamnade jag och emilia i varsin bil påväg till ljungby. möttes på mc'donalds och sedan vidare till köket där studentfesten va. kunde nog inte haft en roligare kväll. slocknade hemma hos elin sen och sov på soffan. air five!

fotboll


i onsdags förra veckan blev det till att lira fotboll i ett par timmar. duschade hos jonas och mattias sen och vi tittade in på en fest. traskade sedan hem i jonas kläder och snackade med isabell en lång stund. va ute och härjade på isen och mötte upp bästa vännen för lite prat på natten. bra kväll. ändå.

men jag vill bara ha dig

alltid är du vacker, hår och läppar och lockar och hud, som alltid doftar sommar vårregn, äpplen eller vild kaprifol och alltid med ett skratt som smittar av sig

king

håller på att skriva klart ett svenskaarbete som igentligen skulle va klart innan jul. men fastnade på informationen om stephen king. han kan nog va den intresantaste människan jag någonsin läst om. är helt fast. hjälp mig. håller nog på att tabba det lilla förståndet jag har?

http://sv.wikipedia.org/wiki/Stephen_King
läs o försök förstå dig på den människan?

välkommen


det här är mitt senaste nyförvarv till garderoben där hemma. jag tycker om honom jättemycket. han känns som ett riktigt kap. men nu måste jag verkligen dra ner på shoppingen. det var mitt nyårslöfte. höll fyra dar. BRA JOBBAT MIA!

back on track

i söndags jobbade jag hela dagen. igår var det skola för första gången på 2½ månad.. hade idrott, roligt som fan! sen sprang jag en runda och efter det blev det volleyboll i hallen hela kvällen. roligt roligt. idag var det skola igen. åkte in till ljungby hela förmiddagen och grejade med företaget. soft! svenska och samhäll hela eftermiddagen. sen sprang jag och daniel en runda. efter det var det meningen att jag o jonas skulle simma men vi fick med oss en hel hög till simhallen så det blev massa härj ist. roligt roligt roligt. 

så efter 10veckors glid är det nu bara jobb, träning, plugg och sova som gäller. ibland glömmer man nästan bort att leva lite också. men det är rätt soft ändå. natti. klart slut.  

RSS 2.0