firat jul med favoritsyskonen


på torsdag kvällen fortsatte jag med mitt kutande och kutade runt hemma som ett jävla pistolskott. skulle slå in alla paketen, duscha och fixa mig på en timme. jag hann. för jag är lysande!! efter det brummade vi iväg till min storebror och hans flickvänn där alla andra syskonen o deras flick- och pojkvänner också var så firade vi lite jul. mysigt. blev ytterst nöjd med mina paket detta året. förra året fick jag inga. hade nog inte vart snäll. hejdå

ännu mer shopping



på torsdagen åkte jag till stan och kutade runt som en idiot i två timmar och försökte hitta fem julklappar. det lyckades jag med med. bra jobbat mia. hittade även en tröja och en svart skjorta som jag tänkte ha på nyårsafton. provade inte ens den. tänkte att det blir nog bra. jag har nog tur idag. klart slut.

spenderat kvällen/natten hos malin


världens bästa morbror och bror

i onsdags hoppade jag upp på min racercykel och trampade iväg två mil. jag säger ju det, jag är oövervinnerlig! träffade min morbror som fyllde år med. roligt. efter det hoppade jag in i duschen, drog på mig lite kläder och åkte till malin. och plötsligt verkar det som mina sorger fått egna vingar. allt är bara så jävla bra. vi spelade tvspel, dödade massa zoomies, lirade yatzy och kort med hennes familj, jag färgade hennes hår och så var vi nere en sväng och kollade på lite fyverkerier. tog helt enkelt igen tid som vi missat. sen sov jag där. som förr i tiden.

det är en vacker dag, en sån som får mig att längta tillbaks
så det är knappt att jag minns hur kasst allting var..
du vet när allting går bra och dagen är klar och livet är som bubbelvin?
du känner dig smart och vaken och glad och framför dig är kusten fri

heartbeat

"det var länge sedan jag kände ett hjärta slå såhär hårt. jag visste inte ens att ett hjärta kunde slå såhär hårt. inte såhär hårt. det är som att man inte får någon luft."

BRB, GONE SHOPPING


på tisdan kutade jag ner till stan från lovisa en timme innan jag skulle åka hem med min bror. försökte hitta några julklappar. fann en. och en liten tröja till mig själv. som frida och bellen för ett tag sen sa att dom tyckte den passade mig och att jag borde köpa den. jag lyder bara order. -så nu är den min.


annandagen!!


så eftersom jag tog det lugnt på juldagen kände jag för att göra motsatsen på annandagen. så jag åkte in till lowan i stan och började förfesta. och sen blev det vell mest förfest hela kvällen för ner på stan kom vi aldrig. jag skuttade ner en snabbis för att möta upp johan. sen gick vi hem till lowan och sov. wihaaaaa

life is good


från att ha vart en liten slappis så har jag blivit en rätt upptagen människa. att stressa är mina nya livsstil. man får så mycker mer gjort. och jag tror jag har varit skoltrött. för nu när det är lov somnar jag aldrig. kan va uppe nästan hur länge som helst. jag känner mig ny. fräsch. oslagbar. som en vinnare. GE MIG EN HIGH FIVE LIFE!


jag vill ha...


..de här två pärlorna från nellys.com

det är vell typiskt? att man ska komma på tusen grejer man önskar sig såhär dagen efter julafton. dra åt helvete!

lätta på hjärtat

vad jag bryr mig om nu, är att få ut dig ur skallen, är att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen, den tar slut från kyss till kyss. vad jag bryr mig om nu, är att aldrig ge hjärtat rakt ut.

och vad jag bryr mig om nu, är att se din blick så sårad, när alla löften klingar falskt, nästa gång du lovar någon allt. vad jag bryr mig om nu, är dina armar om mig, även om jag vet att jag måste glömma dig.

25 december


idag började dagen lite bättre. blev helt okej nöjd med kläderna och sminket. men håret vet jag fortfarande inte vad det håller på med. snart kommer det iaf ännu mer släktingar hit. kusiner och grejer från göteborg och stockholm. som man för övrigt bara träffar några gånger om året. så ingen utgång för mig ikväll. bahhhhhhhhhh. hejdå

13

får jag veta vad du tänker på? skulle du råna en bank för oss två?

julafton!!

RIP CURL                       Rubiks Jkt - Columbia
nu är den min. klurigt att beställa från internätet så hoppas den passar. annars blir jag ledsen. och hoppas den hinner komma innan vi ska till fjällen. annars blir jag ännu ledsnare. men för övrigt så har jag också fått en film, en bok, pengar och presentkort. sen har jag ätit massa mat och kollat på tv. men somnade till kalle anka. kunde man ju ge sig fan på. att sitta ner i en soffa och glo på tv funkar inte riktigt för mig. men jag är vell lika glad för det. god jävla jul iaf.

24 december


godmorgon. idag är jag arg. blir inte nöjd med kläderna. blir inte nöjd med sminket. och blir absolut inte nöjd med håret. tur att världens bästa jonas ringer och skriker god jul och muntrar upp mig. hejdå 

julebadet


nu har jag badat. haft i silverschampo- och balsam i håret. haft en ansiksmask i ansiktet. så nu känner jag mig åtminstone lite bättre på utsidan. på insidan är det fortfarande fult och svagt och svettigt. ska nätshoppa lite tänkte jag och försöka bli på lite bättre humör. känner mig så illa till mods. dra åt helveteeee!

såhär dagen innan julafton..

har jag kommit på att jag inte alls tycker om julen. det är ju bara massa problem. granar som ska kläs, julklappar som ska slås in och mat som ska lagas. inte alls kul ju. och jag som blivit arg på människor när dom klagat på julen. nu förstår jag varför. har kommit på mig själv flera gånger idag med att tänka "fan vad skönt att slippa detta nästa år".



sen blev jag väldigt hatisk och arg och trött idag när jag gått två kilometer för att hämta min cykel och upptäcker att den är låst och att jag inte har någon nyckel med mig så får bära den hem. började även fundera på om jag kanske har någon form av aggresitionsproblem. åt helvete med allt.

kärlek är för dom, dom som har tur

har hunnit avsluta något så stort och fint och fantastiskt att jag nog inte kan beskriva det i ord. samtidigt som det var så fult och grått och hopplöst. och jag vet fortfarande inte vad jag vill. jag saknar allt som tog slut den där kvällen. men jag vet inte om jag är beredd att kasta mig in i det igen. vill inbilla mig att det var en sorts trygghet som försvann men det fanns aldrig någon trygghet. det fanns istället en spänning tror jag. som fick en att hålla kvar. och kämpa. jag vill tro att det blir bäst såhär. samtidigt som det enda jag vill är att allt ska bli som förut. men allting går sönder till slut. det är bara en fråga om tid. ett år och tre månader.








trött om natten, trött på dan


min ängel

jag kommer inte upp på morgornarna längre. det går bara inte. jag somnar på var och varannan lektion. jag slänger mig i sängen direkt jag kommer hem från skolan och sover ett par timmar. sen somnar jag utan problem på kvällen igen och sover tills det blir morgon och den där förbannade mobilen ringer igen. trött på inget, trött på allt.

och min medicin funkar inte heller. inte tabletterna. och inte flaskan. jag börjar nog förlora hoppet lite. måste kanske uppsöka en läkare ändå. och kolla upp vad det är för fel på mig. men jag vill inte veta svaret.  

jag vill ha...


den här skidjackan, typ ganska rätt så mycket!

onsdag & torsdag

igår var det skola hela dagen sen var det direkt hem för att duscha, byta om och fixa sig. efter det kom markus och hämtade mig så åkte vi på julbord. gott. sen åkte vi hem och då kom min vänn jonathan från dalarna och hälsade på. åh, så kul det var att se han! umgicks med han hela kvällen sen somnade jag.

idag så var det skola igen. höll mitt tal på svenskan. sen gick jag hem och sov i två timmar. vaknade och träffade jonathan igen. åkte hem till axel en sväng. sen fikade vi lite och efter det gick jag hem o sov lite till. sen kom jonathan och sa godnatt och nu ska jag sova igen. maskinservice imorgon! wu.

ring mig


det här understället önskar jag mig i julklapp, hihih

blev akut trött idag efter skolan och mådde inte alls bra. ringde jessica påväg hem och då kändes allt lite bättre. sen gick jag ut på en promenad och ringde jonas. blev lite gladare. sen tvättade jag lite och då ringde zacke och då kändes allt ytterligare lite bättre. och till sist ringde även jonathan. blev lite gladast. efter det åkte vi och fikade och sen blev det till att åka pulka efter bil. roligt som fanken. godnatt.

now

du var den jag ständigt ville stå bredvid

men älskling vi kan aldrig bli kvar
en sista gång
håller jag om dig
håller jag av dig
håller jag avstånd

klippt


när min sambo kom hem så gick vi till en frisör och frågade när hon hade tid. "nu" sa hon. okej, tänkte jag. så nu är allt det slitna borta. blev nog en 3-4 cm iaf. sen gick vi hem igen. nu är jag helt slut. har ju inte sovit på hela dagen. och det resulterar istället i att jag somnar innan klockan nio på kvällen ist. börjar tröttna på att va trött all the time. jag orkar ju förhelvete ingenting. dra åt helvete.


första snön


hade sovmorgon till tio idag. skuttade in till min kära sambo och talade om att det va snö ute. sen fixade vi oss och gick till skolan. har bara haft lektioner med eget arbete idag så det har varit skönt. nu funderar jag på om man skulle klippa sig. det skulle ju behövas. och färga håret.

andra advent

idag har jag jobbat hela dagen. 9.00-19.00. hade sparkcykelrace med mig själv uppe på lagret. jag vann alla gångerna. det va kul. nu har jag precis kollat klart på beck med waiken. tråkigt att man redan för länge sen sett alla filmer och kan dom utantill. anyway, så har jag duschat o haft i en till hårinpacking som jag ska sova med och hoppas på att håret ska må lite bättre. köpte föresten en ljusstake på jobbet idag med så ungefär såhär mysigt är mitt fönster nu.

jag vet inte

det är ett krig, varje dag skjuter vi ner varandra
öga för öga tills ingen av oss ser den andra
och jag kan lämna dig nu men inget kommer nära nog av att kännas som du

cafe de luxe


igår när jag kom hem slängde jag mig i duschen och hade i två hårinpackningar. sen drog jag på mig lite kläder jag inte alls blev nöjd med. och mitt nya halsband, som jag är åh så nöjd med. så det jämnade liksdom ut varann. sen sminkade jag mig och hängde på lucas hem till maggi. satt där en stund sen gick vi till bussen som tog oss till stan. och på den var det en lite för full snubbe som skulle av o typ kissa, och precis innan han gick av gav han fingret åt alla och skrek "FUCK YA ALL" så sen fick hela bussen vänta på att han skulle på igen. hahah så fult. kom iaf in till stan där en av elins kompisar skulle hämta mig. hon hade smsat vad han hade för bil så jag hoppade in i en som stod parkerad och frågade om det var han var anton, och visst var de det! så vi åkte hem till en annan av deras kompisar och började förfesta lite. trevligt. sen skulle vi ta bussen ner till stan men missade den så när en kille står o ringer taxin så kommer en annan dom känner o kör förbi så vi fick åka med han ner till stan ist. väl på stan drog vi till de luxe och där visade det sig att sandra stod i baren. såååååååå kul o se henne igen! vi hängde kvar där hela kvällen sen tog jag nattbussen hem. somnade lite. blev intervall löping två km hem sen. high five.

jag vill inte vara mig själv

Imorgon ska min systers son döpas. mitt första och enda syskonbarn för den delen. men jag har bestämt mig för att inte gå. jag ska jobba istället. när jag först berättade det så trodde nog inte min mor på mig. för hon sa bara att okej, du gör som du vill. men nu när det verkligen är så, så känns det som alla blir besvikna på mig. jag förstår inte riktigt det här med dop. det är ju inte precis som ett bröllop, födelsedag, student eller något sådant. för mig är det helt enkelt inte så viktigt. men börjar får lite dåligt samvete. alla kommer, utan jag. förlåt.



har aldrig tänkt igenom någonting innan jag har gjort det, har aldrig bromsat när jag känt att saker gått för fort. jag sätter alltid allt på spel men vad spelar det för roll? när inget har ett värde längre.. lovar "aldrig mer" varje gång men jag håller aldrig någonting, kommer aldrig lita på mig själv någonsin. för jag har svikit allt, hur har jag hamnat här?
jag har blivit allt jag hatar och hatar allt jag är

RSS 2.0