kompledigt, del3






tisdag.
 åker till ljungby med min emilia. äter pizza. träffar andrea och hennes emilia. hihih. tittar på uttagning till skotarsm. imponerad. cyklar hem. somnar fort. bra dag.

kompledigt, del2




tisdag.
vaknar tidigt. går till skolan med emilia och fredrik. skriver ett historia arbete. bara 18 kvar nu. badar med millan. cyklar stående med emilia på sadeln och millan springande brevid. och allt är sådär förträffligt bra.


kompledigt, del1



måndag.
upphämtad av zacke. världens bästa. åker runt. han visar mig saker. saker jag inte sett förut. ställen jag inte varit på. berättar. vi träffar hans kompisar. äter pizza. hälsar på hans syster. jag busar med hans hundar. träffar hans mamma och hans andra syster. hämtar alexander. åker vidare till skolan. hittar emilia i stallet. äter tårta hemma hos henne. fixar oss. går till piren. träffar tobias. träffar jonas. träffar jättemycket folk. mys. går till en lägenhet för att låna toan. stannar där och kollar film. börjar gå hemåt. hittar en fredrik på vägen. och längre fram en jonas. hamnar i en annan lägenhet med massa folk. vinglar vidare hem till emilia. somnar. bra kväll.

förvirrad

irrar runt bland glada, arbetslösa, sorgsna, illegala, ambitiösa idioter mitt i storsdadskomplexet
men tappar bort sig själv nånstans mellan centralen och åhléns


påsklov, del4


söndag. jobbar. klart slut. (vill föresten bli brun. så jag solar i det fina vädret. solar solarium. använder brun utan sol. ljuvligt.)

påsklov, del3


fredag.
sitter ute i solen i timmar och pluggar. går kanon. yes! lördag. fortsätter med att sitta i solen och plugga. går sämre nu. jonas ringer och stör typ hela tiden. jag saknar honom. övningskör i ännu högre klackar. går på bio. hur många lingon finns det i världen? äntligen! underbart.

påsklov, del2






torsdag.
vakna upp hos elin. skuttar ner till ica med bellen för att köpa ramlösa. skuttar vidare för att möta upp a.j. fikar. åker buss till stan. kommer på hur tråkigt det är att åka buss utan musik. impulshoppar därför av vid grand. kollar in nyöppnade new yorker. strosar omkring. möter upp syster. strosar vidare. åker hem till henne. åker vidare hem till mig. pratar länge. makalöst.

påsklov, del1







måndag.
frisknade till. övningskörde i klackar. handlade blommor med mamma. lämnade in min mobil på lagning. åt salladsbuffe. tisdag. städade hela huset. tjänade pengar. onsdag. tog bussen till stan. umgicks med min fina vänn lovisa. tog bussen vidare till ljungby. umgicks med bellen, andrea och elin hela kvällen. efterlängtat.


timglas


...och jag drömmer så konstigt igen, håll mig hårt
för jag skakar av all denna meningslöshet, jag förstår bara det som är vårt res mig upp, ge mig lust att hänga på
jag ska värma dig, jag ska lyssna och förstå för trots all tomhet, trots det timglas som sliter i oss, så ska vi hitta en väg ändå, hitta en plats vi två

sjuk hela helgen



min nya klocka! totalt urälskar den!

i torsdags blev jag sjuk. började frysa som ett as hos jonas. la mig i mattias säng och somnade. vaknade och va helt borta. bad mattias att köra hem mig. gick upp och la mig sen är minnet ganska knas. komme ihåg att det kom folk men inte vad vi sa eller vad som hände. frös så jag skakade hela natten. vaknade hela tiden och sov sammanlagt en timme kanske. tänkte konstiga tankar. på morgonen kom bellen upp. jag ringde och sjukanmälde mig. senare kom waiken hem och min feber bara steg. orkade inte ens stå upp. försökte packa gång på gång men trillade bara tillbaka i sängen hela tiden. till slut kom zacke och hämtade oss och så körde han hem mig. la mig i sängen och väntade på att mamma skulle komma hem. visade sig jag hade 40graders feber även fast jag ätit ipren och alvedon hela tiden för att få ner den. så vill inte veta vad jag hade innan. och den höll i sig hela helgen. kunde inte sova. kunde inte äta. kunde inte göra någonting. halsen va helt igensvullen så fick anstränga mig för att ens få ner lite vatten. fyfan.

matteprov och simning


nagellack från TGR, den nyöppnade butiken i tegnerhuset!!! finns allt från läppstift och ögonskuggor till hörlurar och godis där, osv. jätterolig affär faktikst!  

i torsdags gjorde vi inte heller så jättemycket i skolan. känns som vi inte gjort något vettigt denna veckan. mest glidit runt. förutom matten då. skrev ett matteprov i torsdags. gick kolosalt dåligt. efter skolan cyklade jag till simhallen och mötte upp bellen utanför så simmade vi hela eftermiddagen. sen gick vi hem och duschade och efter de cyklade vi upp till waiken, karl och felixen en sväng. sen trampade vi vidare till jonas och dom. roligt!

onsdag, spontanshopping



system of a down tröjan, nithängseln, jeans med lite högre midja klädde jag mig i. häftigt!

i onsdags hade vi matte fram till lunch. sen lite tyska och efter det slutade vi. jag och frida hade tråkigt så vi åkte till växjö med felixen och karl. där inne va redan waiken så vi hämtade hem henne. åt lite pizza med i stan också. och hann med att köpa lite grejer även fast jag inte hade några pengar. märkligt. heheh. pyjamas, en ny URFIN klocka, en smyckeshand, genomskinligt nagellack och ett par trosor. hihih!

när vi kom hem igen försökte jag och frida plugga matte men de va ju inge kul så vi gick och fikade ist. sen mötte jag upp jonas för behövde lite hjälp med ett par mattetal. morelius ringde och härjade så jag tvingade med tobbe hem till mig för att hämta morelius byxer sen gick jag för att möta upp honom och tobbe drog hem. stod och pratade med morelius, malin och deras kompis en lång stund. om allt möjligt. har saknat honom!

påskägg


fick årets första påskägg av shiva i tisdags med. WIHAAAAAAW :)

tisdag, möte x 2


ny beige tröja från gina tricot. har en likadan röd. oerhört skön! hihi

förra tisdagen började med att shiva ringde och väckte mig. går nog inte att bli väckt på ett bättre sätt ändå. sån störtskön människa alltså! blir alltid lika glad av henne! :)

va ledig i skolan. eller vi hade projektsarbetesdag. men jag satt på möte helahela dagen. första va från 10:00 till 15:00 med Andre från Verksamhetsutvecklare Kronoberg blablabla. Han föreläste mest om hur man driver en bra elevkår, osv.

sen direkt när det var slut kom shiva från ABC-gruppen och så satte jag mig på ett nytt möte mellan 15:00 till 16:00.

kvällen spenderade jag i simhallen tillsammans med bellen. simmade längd efter längd. så sjukt jäkla skönt! världens bästa vana har vi nog fått in tror jag! hihih.

-

när mänskligheten ruttnar i en hög och alla ba: "vad är bäst för mig?" och "jag köper vatten på flaska" och "hon älskar inte dig"
säger du: "Mäh, spela spelet" men jag bah: "varför då? jag vill inte bli älskad så"

måndag..

 
inga vettiga lektioner idag. förutom matten. mest slappat. hade iaf idrott, sen sprang jag och markus en liten runda. sen spelade vi fotboll med hans kompisar. roligt som fan faktiskt! sen åkte jag bort till ekgatan och lirade lite kort med jonas, mattias och philip innan hallen. sen drog vi vidare till halen o lirade volleyboll hela kvällen och efter de sprang jag och philip en liten runda. skönt.

känns som man bara sover, äter, tränar och försöker plugga lite halvhjärtat nu för tiden. man kanske skulle leva lite också? känns som man glömmer bort det ibland. försöker hålla mig sysselsatt hela tiden för att slippa tänka. det funkar faktiskt.

söndakväll


svensson :)

igår efter jobbet kom zacke och hämtade mig. vi åkte och köpte cola och sedan vidare till skolan. satt och pratade lite sen kom svensson tassande och pratade på han med. zacke åkte och jag o svensson gick och fikade. sen kom jonas och höll mig sällskap. bästa vännen i hela hela hela världen.

lördagsfilm


svängde in på gvg påvägen till stan igen o köpte en film och godis. sen gick vi upp till hennes syster o tittade på filmen. himla bra ända till slutet faktiskt. knäppt. sen tog vi bussen hem och på söndagen jobbade jag och slet i tio timmar.

lördagsfika



när vi kollat klart i lördags gick vi och köpte kaffelatte och satte oss på uteserveringen och pratade om allt möjligt. det är underligt hur stort förtroende man kan få för en person på så kort tid. hihih, jag är glad jag har emilia! sen fick hon för sig att vi skulle gå tillbaka till stan. så det gjorde vi! 

lördagens kap





jag hittade även lite saker i lördags. en ny väska. en hatt!!!! mer brun utan sol. och en svart baströja. high 5! gladmia.


lördagslunch




när jag kom in till stan mötte jag upp emilia så gick vi och kollade lite i affärerna. sen kom hennes syster ner så fikade vi och åkte upp till grand. där strosade vi vidare och lunchade på den nyöppnade thairestaurangen. gott!

lördagmorgon










skinnjacka , kofta , jeansleggings , OCH GLYSEN!

i lördas gick jag upp tidit, hoppade in i dschen, slängde i mig lite frukost och cyklade sedan till bussen. cykla är fan underskattat tänkte jag då. det är skönt o cykla. men efter några hundra meter och motvind förbannade jag mig över att jag bor på landet. hihih

give me something to die for



"when something is right, then something is worth to die for
when something is wrong, then something is worth to fight for"

fredag 8/4





idag vaknade jag till frukosten. men orkade inte gå upp. så jag tänkte sova typ en timme extra. men slutade med att jag inte vaknade förens vid lunch. lyckat mia! åt en halv äcklig korv sen körde karl, waiken, felixen och jag till växjö. kollade lite på grand och hade kul. sen kom elin och vi åt lite tillsammans. senare tog jag bussen hem till mami. älskade mami.

hjärta

 
i torsdags hade vi bara slapplektioner. gott. efter skolan åkte jag o bellen med upp till paintballbanan. trevlit. sen vidare till simhallen och simmade i en timme. så jävla skönt! jobbigt bara att dom byter tjejernas och killarnas omklädningsrum varannan gång så man alltid går fel. heheh. sen körde erik upp mig till ekgatan så spenderade jag lite tid med waiken, karl och felix. sen följde felixen mig till storgatan o där va det mycket folk och hockey på tv. oerhört trevligt :) hade långt snack med tobbe med. hihih. sen körde mattias hem mig så pratade jag lite med min bell. sen kom jonas. bra dag!

onsdag, skola och fotboll


jag ville att det skulle bli vår så drog på mig en söt blommig topp, bara för att jag kan

i onsdags va det bara tråkiga lektioner. hade muntligt nationellt prov i engelska med. efter skolan somnade jag. sen ringde anton o väckte mig och släpade med mig till hallen. lirade fotboll. kul. sen sprang jag en runda med markus. skönt! sen sov bellen hos mig. världens bästa bell. <3 

förlåt


jag har gått för långt, kan inte sluta gå
hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå
i ett ensamt rum, en sekund blir tusen år
för ljus att nå, så djupa sår
sjunker lite lägre för varenda gång jag vänder om
men jag vänder om, än en gång
orden fastnar halvvägs, jag vet inte hur jag bär mig åt
samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt

jag har gått så långt, nästan blivit van
historien upprepar sig och slutar alltid likadant
sidan som går vidare har någon redan rivit av
så jag griper tag i vita blad
om inte jag var feg, om inte du var den som hade rätt
hade väl du aldrig kunnat genomskåda allt som skett
samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt
förlåt att jag aldrig någonsin sagt förlåt

dusch



silverschampo från loreal, hårinpackning från fructis och citrusduschcreme.

i tisdags efter jag duschat kom waiken och karl hem. sen skulle dom åka igen och jag vågade inte sova själv så åkte med till ekgatan och sov hos jonas och mattias. på morgonen gick jag upp till waiken o dom igen och väckte henne, karl, frida och felix. sen åkte vi till skolan. hihih

älskade älskade älskade viki!


när jag och jonas skulle gå och fika ringde min gamla, söta vänn viki. helt spantant och bara sådär. sånna samtal är bäst. som man inte väntar sig men som ändå gör hela ens dag så mycket bättre. vi hade inte pratat på ett tag heller så hade hur mycket som helst att ta igen! åh så kolosalt trevlit! hon har fyllt 18 med! helt sjukt vad tiden går fort! känns som igår vi va 14 och busade. saknar bruden! hon är en sån man vet kommer ha kontakt med hela livet. <3

simhallen!



randig tröja på idag! rätt så ointressant!

efter skolan bangade elinor på simhallen så simmade med frida och bellen ist. vi bastade tillome en stunn. hihih. sen när vi är halvvägs hem öppnar en snubbe ett fönster och skriker åt mig att ta av hans byxor. jag kollar upp och där står morelius! ouhh så kul! sen kollar jag ner och då ser jag att jag faktiskt har hans byxer på mig! knas! plockade upp jonas en bit längre bort påvägen så gick vi hem till mig och pratade o hade kul! bäääästa vännen i hela världen!

JAG VILL HA!!


aaaaaah så fin!

update: samhällsarbetet går inte bra alls. sakta men osäkert. men det är rätt så intressant.

tisdag 5/4

ingen lektion i morse. gick hem igen och sov fram till lunch. nu måste jag skriva klart mitt samhällsarbete som ska vara inne idag! goooooo mia! efter skolan sticker jag och elinor till simhallen och simmar någon timme. skönt!

kill 'em all


hade min nya kolosalt fräscha metallica t-shirt på mig idag! WIHA!

lite engelska imorse, sen möte med ABCgrppen på fikat. sen lite långlunch med tobbe och efter det blev det matte. nu har jag precis haft idrott, lirade handboll. rolit! suttit ute i solen o pratat med frrreeddaaaa har jag också hunnit med. trevlit!! är svinit trött men ska ändå till hallen snart. lira volleyboll hela kvällen. härlit mia!

älskling, jag är hemma nu

kom vi drar härifrån liksom
jag trodde jag var klar för att säga adjö liksom
men jag var tvungen att säga hallå också

söta nya glys


ha jobbat hela dagen. rätt rolig dag faktiskt! kom 5-10 fulla, snaggade, tattuerade killar innan vi öppnat o härjade. hahah! nu är jag i skolan. ligger o väntar på jonas och mattias, vi ska kolla film. mys. hejdå

kläder från gina


jag vill ha.

så jävla ovärd helg så det är inte klokt. imorrn ska jag iaf jobba. 10timmar. ska bli skönt. faktiskt. slippa tänka och bara koncentrera sig på en sak. övningskör dit sen kommer zacke och hämtar mig så åker vi till skolan. natti

lördag


varma koppen och äppel. gott.

det är sättet du fångar mitt dåliga humör och på nått sätt gör allt bra
det är sättet du fumlar och sättet som du för din hand genom mitt hår

fredakväll


bättre humör nu. hatar att va ensam. men nu ha min käre bror kommit hem. och jag har pratat lite med emilia i luren nyss. o så ska jag försöka hålla mig vaken till halv ett. då jag ska agera sällskap till fyllechaffis och åka en runda till växjö o hämta folk. hihih. så nu blir det mer bigbrother! wihaa

skor från HM


jag vill ha.
tur man ska jobba på söndag så man får in lite pengar. yes! hihih

ibland gör man absolut ingenting, men det blir fel ändå

all den här tiden som jag vilat och velat, vilat och väntat och kastat bort.
inte nu, men kanske sen kommer jag också tycka att allt dåligt för med sig nått gott.

forget you

jag köpte drömmen om ett vackrare liv, när du låg bredvid

nu är det mjukisbyxermode: on. bigbrothermaraton med mig själv. härligt. saknar elinor. ingen här som kommer slå till mig i ansiktet om jag somnar. och då kommer jag missa avsnittet. och behöva spola tillbaka. jobbigt. hejdå

fika med zacke och waiken

 
ställt alarmet fel idag men vaknade ändå. ibland har man tur. skuttade upp och skuttade ner och stötte på bastian så gick vi till frukosten. sen va det historia all day long! när vi slutat kom zacke o plockade upp mig så åkte vi hem o packade. sen skulle han köra hemhem mig. somnade såfort jag satte mig i bilen och vaknade när han stannade utanför mitt hus. snabbaste bilresan ever! han o waiken följde med in o fikade. mysmys.


dag X


upp tidit igår med. äta frulle med langaange o sen vidare mot växjö. vi ställde ut vårt företag på dag X. kulit kulit. lyckades smita förbi en 20meter lång kö sen på max med när jag o waiksnaik skulle luncha. då bli man glad. ibland ska man ju ha lite tur. sen va de en 20meter lång kö till tjejtoan på konsärhuset med. så vad gör man då? jo, man tar killtoan. sweet.

graffitinails


åkte en sväng till växjö onsdakväll med. fick stressa o greja. yschh. väl där gick de la hyffsat. satte upp montern o donade. sen åkte vi hem, jag duschade, fixade naglarna o somnade. gott.


maaaat



på tyskan lagade vi mat. efterrätter. hallon/blåbärs-paj, någon kladdig grej, vaniljsås och smoothie. drack typ 14glas smoothie för alla tyckte den blev äcklig. men inte jag. hihih. sen va jag så mätt att jag inte orkade med någon middag. min tyskalärare tycker föresten att jag är himla duktig på att hitta på egna tyska ord. hon skrattar alltid åt mina glosförhör, prov eller andra inlämningar. hehiho.

RSS 2.0