jag o r k a r egentligen inte


saker att ta tag i när jag kommer hem:
projektarbetet.
körkortet.

framtiden. (jag vill till Irland.)

gnägg


saknar att ha häst. för övrigt så är livet bra just nu. riktigt bra. i helgen blev det shopping i falun och borlänge. imorgon påbörjas sista praktikveckan ever. sen är det slut med det. då har jag avklarat mina femton veckors praktik. och nästa helg bär det av hem till småland igen. ska bli tråkigt på ett sätt. att lämna dalarna, snön, skidåkning och allt annat som bara är så jäkla bra här uppe. men det ska bli skönt på ett sätt. att få träffa jessica & emilia. bästa brudarna ju. nu ska jag sova. godnatt.

mys ju


det här understället vill jag ha. godnatt.

HEJ EMILIA


jag saknar dig. o jag tycker inte om att läsa din blogg när du verkar så ledsen. för då blir jag ledsen. och då blir jag arg för att jag är så långt norrut och inte hos dig. när jag kommer hem ska jag försöka muntra upp dig. och jag funderar på att bryta mitt godisförbud så vi kan äta chips tillsammans. hihih. puss bästa!

AAJJJ


livet är rätt så jäkla awesome just nu. men jag känner ändå för att klaga lite. så jag vill ta ut lite agresetioner(stavning?) på mitt högerknä. det kan ju bara gå o dö. har så sjukligt ont i det. det känns som huvudvärk som bara ligger o maler o maler hela jävla tiden, fast i knät då. tror det är någon inflamation som härjar med mig. hejdå

kärlekens matadorer

nu blir jag säkert kär i dig, pinsamt jävla kär i dig.

bloggar från min dumphone

sitter i bussen påväg upp till idre. har sett ungefär 8 olika biltema affärer nu. börjar bli trött. har ju vart uppe sen halv sex och sov nog bara fem timmar inatt. jag som brukar sova minst tolv. tur iaf att spotify och gung n roses finns. hejdå

det var länge sen som hjärtat slog som klockor i mitt bröst

"jag kan inte andas när du vänder mig ryggen
jag kan inte sova utan dig i min famn"

top collection



new in. gav det ena arbandet med turkosa stenar till waiken i julklapp. för att jag tycker om henne så sjukligt mycket. nu har jag precis duschat och ska snart strosa ut mot bussen för att åka in till stan och möta upp malin. hejsvejs

shopping med bästa


idag hade jag ställt klockan på halv tio. kom upp ur sängen halv elva. och det är nog det tidigaste jag stigit upp på hela lovet. tror jag. duschade och åkte sedan in till stan. mötte och waiken och sen kutade vi runt i affärerna hela dagen. från typ ett till åtta. fick med mig rätt mycket hem. lite nya fräscha smycken och kläder. så jag är nöjd.

lite nya smycken från glitter



ett sockersött halsband vs. ett stentufft armband. känns bra. och stabilt. tack för mig.

bio


igår somnade jag på soffan. vaknade kvart över fem i morse när min brors alarm gick igång. gick in och la mig i sängen och sov halva dagen. sen kom mamma hem från götet och min syster kom hit en sväng. efter det åkte vi in till stan och kollade bio. simon och ekarna. inte riktigt min typ av film. men den va vell fin antar jag. nu ska jag sova. för imorgon är det shopping med min käre vapendragare som gäller.

1 januari 2012


bakis. pizza. film. sova. precis som förra året.

kom hem till en blodig säng. trasig stol. urladdad kamera. uppdrucken nyponsoppa. fläckig matta. söndrig dator. uppäten julskinka. trasiga glas. hoppas det iaf var en kul fest här hemma! :)  


nyår baby!



lördag. mötte upp waiken, åkte till elins pojkvänn, fest. käkade planka, drack vin, spelade spel, bytte skjorta med nån snubbe, skrattade, hade kul, kollade på raketer vid tolvslaget, pussades, skrattade ännu mer, kände att livet är rätt så jävla värt alltså.

shopping i kosta


sov hos min syster torsdagnatten och på fredagen kom hon och väckte mig så vi fixade oss och åkte sedan för att hämta upp våran brors flickvänn för att åka vidare och shoppa. jag har så fått tillbaka mina shoppingproblem. trodde att dom försvunnit sedan det att jag slog i huvet men tydligen inte. skönt de. tyckte det var tråkigt att gå i affärer utan att köpa något. fick iaf med mig en pippitröja hem. som jag letat efter den rätta. äntligen. en mörkblå. kan va mitt bästa köp på länge. och fem armband och ett halsband fick också en plats i min smyckesamling. jag är nöjd.

RSS 2.0