vilja ha


det enda rätta för en söndag som denna, det enda rätta för en höstkväll som denna

jag undrar föresten vad klockan är.. man skulle ju ställa tillbaka den en timme inatt, eller va de ställa fram den? gör mobiler sånt av sig själv? har ingen koll på det där ämnet känner jag.

fulla för kärlekens skull


bild från igår på johan och mig :) 

så du vill bo på Easy Street, aldrig riskera nåt, aldrig växa upp?

man ska sluta på topp


gårdagen blev himla lyckad. började med lite förkrök hemma hos malin med hennes familj, bröder med flickvänner, moster, kusiner osv. sen gick jag, malin & ellie för att möta upp isak och arvid. efter det gick vi vidare till en annan fest där vi träffade rasmus, stålberg, alle osv. senare kom emma och viki också. himla mysigt :)

lars winnerbäck - för dig


du är resan som jag velat ska ta fart, du är gåtan som jag aldrig löser klart, du är början på nåt nytt och nånting underbart. när hösten kommer och tiden gått för fort, när allt känns på rutin och redan gjort, ska jag samla mina krafter och göra nånting stort.

jag är hög nu sen den dagen när du kom, jag är hög nu och kan inte somna om, och jag undrar om jag nånsin ska nyktra till nån gång. jag har vandrat som en vilsen stenstaty, jag har vart på rymmen utan någonstans att fly, det här är slutet på resan och början på en ny.

30 oktober


guns'n'roses tröja, jenasleggings & boots.

det lutar väldigt mycket mot att åka till min bästavänn ikväll. hon har kommit hem från sthlm nu. gud vad jag har saknat henne. vill att allt ska va som förut, hon & jag varje dag. nu är det mer en gång i halvåret. men ibland får man ju nöja sig med det lilla.

FFML

http://www.fanformittliv.com/

om man någongång känner sig helt värdelös kan man alltid gå in på länken ovan och läsa om andras tabbar. det får en på lite bättre humör.


miaullevi

jag vill minnas varje stund, varje ögonblick, varje liten känsla

RSS 2.0