åker till fjällen!!





svart blus från gina tricot, jenas från cubus och så pälsmössan på det, JAG ÄR REDO!!

nu har jag så gott som packat färdigt. tagit mig typ ett dygn. sämst. sitter och väntar på waiken nu. sen drar vi till skolan ikväll. imorrn åker vi till idre och sälen och stannar där uppe i en månad. skidutbildning, skoterutbildning, praktik. S-W-E-E-T!!!!!!!!!!!! hejsvejs

sommarinspiration


såhär vill jag se ut i sommar! även fast jag mer än gärna hade gått med på att det skulle va vinter året om. fast kanske hade man tröttnat. kanske. kanske är det bra att det bara är vinter en gång om året. hösten är ju med mys.

MJL


i used to be a sweet heart, i used to be all right. i tell myself i love you, but i'm creeping every night. when i met you at the party, and i told you you were pretty, i was honestly just trying to score. but you made me wait a week
just to kiss you on the cheek, now it's breaking my heart to break yours.

i said i love you in the summer, but will i love you in the fall? i thought i wasn't like the others, guess i'm an asshole after all.

i'd be lying if i said i didn't feel bad, i've been trying but i just can't get to feel bad, when did i become one of the bad guys?

ring me



införskaffade mig två nya ringar igår med. smycken får jag ju faktiskt köpa! nu ska jag fortsätta packa.. som är enda nackdelen med att resa någonstans. finns nog inget tråkigare. eller jo, att packa upp sakerna sen när man kommer hem igen.

klarade 4dagar utan att handla kläder..

 
blev en runda på stan efter att söta lilla andrea fått sin tattuering igår. bröt mitt nyårslöfte.. handlade kläder. helt omöjligt att avstå från det ju! helvete med. så som straff skjuter jag upp det till första maj nu. men godisförbudet går hur bra som helst. okej, det har bara gått typ en vecka men var ju på bio igår och inte ens då åt jag godis. inte ens popcorn! och jag mår faktiskt mycket bättre utan det :)

inviger pälsmössan för första gången detta året




pälsmössa, svart tröja med paljettdetaljer, slitna jeans

idag väcktes jag av att det plingar på dörren. låtsas inte höra och ligger kvar i sängen. då plingar det igen. pallrar mig upp och öppnar. där står en snygg rörmockare och berättar att dom måste stänga av vattnet i en timme. och där står jag yrvaken och halvnaken. bra start på dagen!

nu drar jag mig in mot stan för att möta upp älsklingsandrea. hon ska tattuera sig idag!! senare har jag lovat att följa med mamma på bio. hrrrrmmm.


kläder kläder kläder


jävlar vad svårt det kommer bli att inte handla kläder på tre månader. godisförbudet går iaf riktigt bra. hoppat över fikat två gånger nu på jobbet. ist för att ta en kaka blir det knäckebröd eller fralla. jag är inte ens sugen på något sött längre. GO MIA!

småländskt cityliv


cityliv på småländska är tydligen kaffe latte med lingon i fick jag höra idag på jobbet. ska testa det. tufft ju!


måndag, back to work!


idag vaknade jag typ en timme innan mitt alarm skulle ringa och var hur pigg som helst. kunde inte somna om. sen när väl alarmhelvetet ringer blir jag helt plötsligt jättetrött. knäppt! påväg till jobbet hamnade vi i diket. också ganska knäppt. väl på jobbet puttsade jag bara kristallkronor. och lagade dom. rätt så underhållande. nu ska jag sova. natti!

natti


känns som jag sover mer än vad jag är vaken. eller det känns inte bara så, det är så. sov 14timmar inatt. har varit vaken 10timmar idag och nu ska jag snart sova igen. är trött på att sova. så imorrn blir det jobb! GO MIA!

aaaaaah jag blir knäpp


bara för att jag har lovat mig själv att inte köpa kläder nu så hittar jag hur mycket som helst på hm:s hemsida. nästan allt på bilden är på rean. hur bra är inte det? förutom typ sminket. jag får vell nöja mig med det. att köpa nytt smink nu i tre månader. och skor. skor går inte låta bli att köpa! fan också. att sluta äta godis är rena barnleken för mig jämnfört med att sluta handla kläder.

2010, juli-september








juli: är med malin, grillfest hos pontus, lucas fyllde 18år, jobbar, badar, är med lovisa, åker till ullared med viki och spenderar kvällar nere vid sjön tillsammans med henne, praktiserar på tågcentralen, ohlsmässan, bor hos pontus i två veckor, bråkar lite men hade det fortfarande fint tillsammans.



augusti: praktiserar ännu mera, lär känna nya goa människor, karl-oskar dagarna, rix fm festival, sover hos systern, skräckfilmsmaraton hos waiken, åker till göteborg, shoppar, går på bio, bli singel, funderar mycket, går på marknad, är med johan, sommarlovet tar slut, åker till skolan igen, träffar en full men efterlängtad jonas, umgås mycket med honom, hjälper carsten, röjer, åker till boda borg med mikaela och hennes kompisar.


september:
waiken sover hos mig, myser med pizza hallonsoda kladdkaka vindruvor chips och dipp, träffar pontus lite då och då, upptäcker att det faktiskt går att va vänn med ett ex, efter mycket arbete, gör otippade saker, bastar och vattenkrigar med elinor jonathan och sebastian, börjar umgås lite lite med a.j, börjar läsa historia, börjar även åka till skolan med zacke vilken är början på en bra och livslång vänskap, välter med kajak, passar diva, groggar med zacke, sover hos bella, börjar umgås med jonathan väldigt mycket, färgar helenas hår.

mina nyårslöften!


1. sluta äta godis, chips, kakor osv. GO MIA!
2. inte handla kläder på 3månader (!!!) längtar redan till den första april!
3. bli duktigare på att ha med kameran och komma ihåg att ta kort.


2010, april-juni






april:
umgås mycket med pontus, åker till sälen, träffar malin ett par gånger, fikar hos min bror, sover hos waiken, shoppar, glider runt på stan med jonas & mattias, sover hos min syster, sminkrådgivning på make up store, filmkväll med orust, kör fyrhjuling, klättrar, tränar, går på begravning, fikar med johan, är på intervju.










maj: pontus åker till danmark, tror lite att världen ska gå under, pluggar, spelar kubb med mina favoriter, grillar, spontanresa, är barnvakt, umgås med johan, åker till blekinge med klassen, bergsklättrar, forspaddlar, besöker kreativum, havspaddlar, börjar jobba på östregård, spenderar en hel del tid med henka, jobbar på en mässa med elinor, äter pizza med fina vänner.









juni: åker till boda borg med söta människor, jobbar, besöker rosenlundsbadet och A6center i jönköping, sitter med på anställningsintervjuer för ny internatchef på skolan, slutar ettan, elinor bor hos mig ett par dagar, shoppar, festar, pofy tar studenten, fiskar, åker till skåne.


nyårsafton!!


firade in det nya året med mina favoritbrudar. emilia, frida, elin, ida & andrea! åt middag hos ida och gick sedan vidare på fest hos zacke. blev vell ett tjugotal där. trevligt trevligt. sen vart det lite bråk, slagsmål och skit men det mesta löste sig för dom tror jag. höll mig borta från det och drack mina cider, log och var glad! HIGH 5!

RSS 2.0