back in school



har precis haft engelska. lånat en bok. på engelska!!! gossip girl. sweet. nu är det kretslopp. har ett prov kvar sen ettan. ska bli kul att ha lektioner med carsten igen. är dock väldigt förkyld. ajajaaj :( gosi kofta på idag!

den svaga länken


efter jobbet igår åkte jag med en jobbkompis till alvesta. check. satt en lång stund på ststionen och väntade på bussen. check. sällskap av mårtensson och lisa. check. precis innan bussen kom fick jag syn på jonas, satte oss på bussen och pratade om allt möjligt. check. efter det gick vi hem till mig. check. blev en fika och sedan beck hos jonas. check. sen gick jag för att säga hej till elinor. check. och senare körde ingvarsson hem mig. check. målade naglarna och somnade. check. faktiskt första gången jag har svarta naglar. check. tycker det är skitfult. check.

önskelista


domma här tre vill jag ha mest just nu. mys mys mys. idag skulle jag plugga. det har jag inte gjort. godnatt.

sjuk sjuk sjuk


efter bion i onsdags kom ingvarsson och hämtade oss. vaknade sen på torsdan av att jag mådde illa, hade ont i magen och va alldeles yr. pallrade mig till skolan iaf men gick hem o la mig o blev liggande där resten av dagen. ingvarsson kom ett par gånger o pratade lite. a.j kom också en sväng o kollade på paradise hotel med mig. hela fredagen låg jag i sängen. idag är det lördag och jag tänkte plugga. fyfan va tråkigt. nu vill jag bli frisk.

sometimes you hold so tight it slips right through your hands...


nu ska jag och waiken på bio med elin. wiha wiha wiha! life is good.

man on fire


efter föreläsningen igår gick jag till jonas och kollade film med honom, mattias och bella. råkade somna som vanligt. men jag såg början och slutet. det är vell det viktigste? sen kom a.j in en stund. trevlig kväll, ja ja ja!

stephen king


va en runda på gymet i förmiddags. nu ska jag lägga mig i sängen och läsa min bok som ska va klar till jul. sexhundra sidor. SMART VAL MIA!!!! sen ikväll ska jag på en föreläsning om marknadsföring och försäljning.

kändes som att öronmuffar va det enda rätta



åkte in till stan igår. lånade en bok på biblioteket. införskaffade mig ett par öronmuffar, bodybutter, 3st nagellack och en rosett. sweet. sen åt jag tillsammans med morsan. efter det mötte jag upp waiken och vi tog då en buss till skolan.

mondaymorning


idag är det måndag och jag är ledig. studiedag. wihu! det springer runt en målare här hemma så jag känner inte för att gå ut från mitt rum halvnaken. tyar inte heller klä på mig för ska duscha snart. men för att komma till duschen måste jag gå igenom köket och det är där han håller på att greja. I-LANDSPROBLEM! eller kanske jag skulle gå ut helnaken o se vad han säger... hrm..

kvällen innan öppet hus


i fredags var det fest. ja, jävlar i att! roligt som fan va det. blev kanske lite för mycket för mig. och jag betedde mig som en idiot kanske. men kanske är det så att man lever för stunden? kanske kanske. det va roligt att träffa många gamla elever igen. henka, elias osv. när jag vaknade på lördagen och skulle va aktiv på öppet hus var jag nog fortfarande full...

jobb

ser verkligen framimot att jobba tio timmar idag, speciellt nu när jag tror att jag håller på att bli sjuk också. men ska bli skönt att inte behöva tänka på något annat förutom jobbet då. hänt så jäkla mycket i helgen. over and out.

lite mer träning


idag efter skolan va jag och ida ute och sprang några kilometer. härligt! efter det åt vi tacos. härligt härligt! sen gick vi bort och gjorde några julkransar till. härligt härligt härligt! man får se det lilla positiva i allt det dumma, hårda, jobbiga.

så du vill bo på easy street? aldrig riskera nått, aldrig växa upp.


sa hejdå till jonathan idag. känns förjävligt. känner mig inte ens ledsen, SÅ FÖRJÄVLIGT KÄNNS DET. känner mig bara tom. kanske att en liten bit av mig åkte med han upp till dalarna? aldrig varit så besviken på en person förut. jag saknar redan min vänn. vem ska nu lära mig slåss? eller lära mig blänga på folk? behövde nog en liten arg person i mitt liv.

julkransar

 
jag och några söta tjejer i klassen gjorde kransar igårkväll som vi ska sälja i helgen på öppet hus. efter det sprang jag och mötte upp jonas, så drog vi till hallen och lirade fotboll. när jag senare hade kommit hem och duschat kom ingvarsson och hämtade mig. började kolla på green street holigans 2, sen sov jag i hans lägenhet, på hans soffa.


seize the day


känns som jag inte riktigt åstadkommit något vettigt idag så nu ska jag ut och springa med daniel! hejsvejs

FML


nu ska jag läsa en bok på tyska och skriva en recension om den, även det på tyska. som dessutom ska lämnas in imorrn PLUS att man ska redovisa den muntilgt, ävenäven de på tyska. skjut mig! godnatt

tobias är söt i min mössa och halsduk


efter skolan åkte jag med jonas och mattias till deras lägenhet. där somnade jag. sen åkte vi till tobbes och deras lägenhet. kollade paradise hotel och hade det kul. senare gick jag och waiken och fikade. jag lärde henne spela yatzy. efter det mötte jag upp jonathan för lite prat. är så sjukt besviken på honom. hejdå

jurtjyrkogården


kollade skräckfilm hela eftermiddagen i skolan. somnade efter fem minuter och vaknade upp när halva filmen gått. fattade inte ett skit sen. jag undrar när jag senast såg en hel film utan att somna?

gym gym gym


värmen har slutat funka här. det är svinkallt. men det gör inget. för jag är glad ändå. ska snart möta upp waiken för en frukost och efter det börjar vi dagen med en timme på gymet. perfekt. ge mig en high 5!

50 dagar

vad gör man när det känns som allting bara rasar? när saker man tror inte betyder så jättemycket visar sig betyda hur jäkla mycket som helst?

slutet har just börjat

jag undrar när vi ska förstå att det inte funkar mellan oss. vi är som ett gammalt par. gör slut gång på gång men försöker alltid igen. för att då inse än en gång att det inte ska va du och jag. fast jag tror att vi förstått nu. vi kan vara kompisar, hälsa på varann och prata lite ytligt. men mer än så kommer det aldrig bli. jag kommer aldrig lita på dig igen.

träning träning träning


idag ska jag, elinor och killarna i klassen till simhallen på idrotten och härja. det ser jag framimot! efter skolan ska jag och daniel ut och springa. det ser jag också framimot! senare ikväll ska jag och jonas till hallen och lira lite fotboll eller innebandy eller vad det nu blir. det ser jag iaf också framimot! sweet.


och vi ska alltid vara bästisar


efter jobbet kom waikens pappa och hämtade mig. han körde oss till skolan och vi tog en fika. där mötte jag upp jonas och så gick vi hem till honom. kollade på film och pratade hemlisar. åh, vad jag tycker om min bästa vänn!

hard work work


sitter och äter frukost för att klara av att jobba tio timmar i sträck idag. kommer bli tungt eftersom jag väcktes runt tre inatt av min bror och hans fulla kompisar när dom kom hem hit, självklart skulle dom in till mig också för att prata.  

rastlös


jag borde verkligen:
skriva klart engelskauppsatsen
plugga till historiaprovet
läsa en bok på tyska + resencera den

jag kollar istället på die hard 4.0 och tänker tanken att bruce willis mer än gärna är välkommen hem hit. hejdå


ludwig bell


jag vet, jag är en idiot och hela stan vet vad jag gjort. jag förtjänar hur jag mår, kom häll mer salt i mina sår. allt skit jag gjort, jag skulle bara.. du vet jag har försökt förklara. allt skit jag sa, det kom tillbaka. hur jävla dum kan man få vara?

pokerface


spelade poker i 4 timmar igår. spelet tog ju aldrig slut. men det va ändå ganska kul. körde all in till slut så att jag skulle få gå hem. nu ska jag och waiken gå och äta frukost, sen ska jag ha historia i en himla massa timmar.

wednesday, high five


i morse blev det ett spinningpass. skönt! nu efter skolan va jag ute och sprang med daniel. skönt skönt! sen ikväll blir det en sväng till hallen. skönt skönt skönt!

tuesday, a good day


hela förmiddagen satt jag, waiken och manda med företaget och knåpade på affärsplanen som ska va klar på fredag. hela eftermiddagen hade vi samhäll. efter skolan gav jag mig ut för att springa några kilometer i mörkret. så jäkla skönt! nu har jag precis duschat och just då kommer uffe in i rummet o här satt jag liksom halvnaken. de va ändå rätt kul! snart kommer jonathan. paradise hotel som gäller! hejsvejs

varit ute och sprungit


himla roliga idrottslektion igår. tjejerna tog killarna i basket. S-W-E-E-T! storanton skadade mitt långfinger rätt så duktigt också. det måste va stukat.. sen gav jag och jonas oss ut för att springa i kylan. det va skönt. resten av kvällen bestod av att duscha, fika, dricka alldeles för mycker mjölk, kolla på paradise hotel. och allt va bara sådär bra. som det bara kan vara tillsammans med jonas, min bästa vänn. framåt sent på kvällen, vid klockan tolv gick jag till jonathan en sväng. och då upptäckte jag att marken va snöbeklädd. då blev jag glad. hihih

too school for cool


igår efter jobbet mötte jag upp mamma som varit och hämtat waiken sen åkte vi till skolan. försökte kolla på en film med waiken och jonathan men jag somnade. nu ska jag på mattelektion sen väntas idrott. volleyboll!


back to work


igår kom zacke till mig en sväng. åh, vad jag tycker om den människan! nu ska jag åka och jobba i tio timmar. low 5!

waikenmys ikväll


ikväll kommer waiken hit. har saknat henne lite nu på mitt två veckors långa höstlov. är ju van att träffas, prata varje dag och sova tillsammans varje natt. så det har varit lite tomt. har mycket att ta igen känner jag. och ibland undrar jag, vem jag skulle vara om inte waiken funnits i mitt liv?

skönhetsmiss


fredagförmiddag: silverschampoo, hårinpackning, facescrub, bodyscrub. ta-hand-om-sig-själv. men det jag igentligen behöver är nog någon som behöver mig. tvåsamheten är ondskan men singelliv, det dödar.

en kväll från dåtiden

 
igår försvann jag iväg till malin på kvällen. vill ta vara på varje timme, minut och sekund nu när hon är hemma. vi satt mest och pratade, spelade kort med hennes familj, åt kräftor och allt va sådär som det brukade vara. sådär bra. men sen kom min bror och jag åkte hem. nu kanske vi inte ses mer innan typ.. jullovet? klarar inte av den tanken. behöver henne nu, nu, nu. är aldrig riktigt samma sak utan henne.

klippt

efter bion igår sov jag hos malin. världens bästa vänn. jag vill inte att hon ska åka tillbaka till stockholm på söndag! idag gick jag iaf upp tidigt, för hade tid hos min frisör kl. halv elva! såhär ser jag då ut nu:

klippte bara lite på topparna, lite mer på luggen och så lockade hon det lite granna!

SAW 3D


drar mig in mot stan för en bio med malin, viki, emma och ellie. HIGH 5 BRUDAR!

3 november

 
ramones tröja, jeans från cubus, nitskärp

ditt hjärta måste gå sönder


dom säger att man inte kan välja sin familj, men jag tror fan inte ens man kan välja vem man ska älska!

wiha


varm blåbärsoppa med en marshmallow. hehiho

wednesdaymorning

 
bra start på dagen: dusch. nagellack. bamsefrukost. paradise hotel extra material. wiha!

1h 21m 14s


natti

2 november


rolling stones tröja, cheap monday jeans, nit-hängseln

familjen fransson <3

 
min söta bästis för två år sedan! hihih

idag åkte jag till stan. har lovat mig själv att inte köpa kläder på en månad så fick hitta på något annat att spendera pengar på. det blev frisurf till mobilen. sweet. sen tog jag bussen ut till malin. hon och ellie färgade mitt hår. så är lite ljusare i huvet nu än förut.

när jag satt i bilen hem kom jag på hur mycket jag verkligen saknat att umgås med malin. har saknat att komma hem till henne, och bara känna sig sådär välkommen som det bara går när hennes mamma kallar mig lilla gumman och hennes pappa alltid ska va med och spela kort med oss. eller hur han alltid ska skämta om att han med vill färga håret när vi sitter och donar med nya färger och frisyrer. fast igentligen så skämtar han nog inte. hihih.

well somebody told me, you had a girlfriend, who looked like a boyfriend, that i had in february of last year..


mikaela räddade min dag


idag när jag låg i sängen och försökte somna om fick jag förfrågan om att bli hämtad av min syster. jag blev glad och sa ja. efter 30min stod hon i mitt rum. vi åkte hem till henne. jag hjälpte henne lite med att röja i det nya huset. sen kom camilla, filippa & emilia för en fika. mys mys mys.

söndagoskväll


mysig kväll igår med marshmallows, varm nyponsoppa, film o grejer. vaknade dock tre inatt och kunde inte somna om så låg vaken i flera timmar tills jag hörde hur mamma och lucas gick upp för att åka till sina jobb.

behöver lite kärlet från fel sort, och sympatier från fel håll

RSS 2.0