efektivitet



det här hann jag med innan klockan ens var nio imorse:
vaknade upp hos tobias på en maddrass på golvet
åt lite frukost med tobben
åkte till stan
läste i min bok
pratade med zacke i luren
åkte buss
gick några kilometer
fick skjuts av en okänd man
cyklade några kilometer
kollade lite prison break
somnade

vaknade vid tolv igen och fortsatte min efektivitet genom att:
tvätta
städa
packa
duscha
fixa mig

senare kom familjen hem
+ kusin med flickvänn
störtskön brud!!!
hihih
grillade
åt mat
mys

tänker att jag inte har så mycket att klaga på och att livet är rätt bra ändå
klart slut.


världens bästa



igår när jag kom till stan mötte jag upp tobias. vi gick och åt. skaldjurssallad. gott. träffade på viki med pojkvänn. ytterst trevligt. åkte till hemmakväll och hyrde film och köpte godis med tobben. åkte vidare hem till honom. drog ut med båten. badade. fikade. hade kul. åkte hem till han igen. kollade film. han somnade. det kändes bra: att för en gångs skull inte vara den som somnar först. hihih. sen gick vi och la oss. bra dag. bra kväll. bästa tobias.

jag vill ha:


döläckra ju!


det här är vad dom säger

"håll dig borta från honom, han kommer att såra dig" 
"du är så bräcklig, det kommer att krossa dig"

men jag gillar honom för mycket, det måste vara något fel på mig
jag måste vara galen, jag har aldrig känt så här mycket som när jag är med honom

onsdag, hejdå



mina nya ridstrumpor och ridhandskar

nu har jag hängt upp tvätten. ska fixa mig och greja lite nu. sen cyklar jag ut till bussen och åker till stan. möter upp tobias där och spenderar kvällen och natten hemma hos honom. klart slut.

onsdag, hej


inatt har jag sovit tolv timmar. skönt! steg upp och slängde i en tvätt i maskinen. måste få lite grejer rent innan jag åker. sen skulle jag duscha men när jag stod där ringde zacke och sa att han var påväg till mig och va framme om en minut. fick duscha klart fort och när jag kom ut ur duschen satt han i tvrummet och åt chips. hahah. så vi drack kaffe och pratade lite. nu har jag slängt iväg några mail och ska snart kolla om tvätten är klar. GO MIA GO GO!

hästbörjes











igår kom zacke hem till mig och åt frulle. sen for vi iväg och hämtade upp waiken och emilia. for vidare mot stan. växlade pengar. pratade med teliagubbe. kollade i lite affärer. for vidare mot tingsryd. köpte två par ridbyxer, två par ridstrumper, ett par ridvantar och en tröja. fikade på hyllan. axel och hans flickvänn kom och sa hej. sen kollade vi lite mer och efter det for vi hem igen. wiha wiha wiha!!! 

måndag, hej


vaknade. åt frulle med emilia. zacke kom. vi for iväg. jag hoppade av och tog bussen till stan. mötte upp lovisa och micke. åt kycklingsallad på bröderna bloms plåt. gick hem till lovisas pojkvänn. pratade. kollade film. lagade mat. saknat lowan. framåt kvällningen kom zacke och hämtade mig så åkte vi hem till mig och härjade. wiha!

e/z


jobbade nästan elva timmar i söndags. direkt efter jobbet kom emilia hem till mig. vi kollade på film, åt chips & dipp. mys. framåt natten kom även zacke förbi en sväng. vi pratade, fortsatte att kolla film och hade det mys. wiha!

proffs


torrschampo måste vara guds gåva till människan

köpte även lite nödvändigheter på min och zackes schoppingrunda igår. torrschampo och volympulver. bra gjort mia. mycket bra. förra gången jag skulle inhandla det köpte jag en hatt istället. och två kepsar. så kan det gå. knas. klart slut.

zacke


senare på dagen åkte vi hem till zacke. hade ju inte vart hemma hos honom än sen han flyttade. jättemysigt ställe. inte alls långt ifrån mig heller! tar bara tio minuter att köra mellan oss. om man tar den lilla skogsvägen. hihih. perfekt ju. så vi fikade iaf lite hemma hos honom. pratade med hans syster. busade lite med hundarna. jag är så jäkla glad att jag började prata med zacke där för snart ett år sen. trivs så utomordentligt bra i hans sällskap. bättre vänn får man leta efter.


ear cuff


fick även med mig ett sånt här öronhänge hem. det kändes nästan snuskigt rätt. ska användas oerhört flitigt.

nirvana


efter bilprovningen åkte vi upp en sväng till grand. jag hittade ett linne som jag faktiskt var tvungen att köpa. kändes som världen skulle gå under lite granna annars. faktiskt. ett riktigt kap! och zacke tyckte också det var tufft.

en mellan kaffe latte, tack!




väcktes tidigt. zacke kom och hämtade upp mig. så åkte vi till stan. stannade till på mc'donalds och åt frukost. eller drack latte. gott. grown-up poäng igen. YOU GO MIAGIRL! sen åkte vi till bilprovningen. zacke har sämst lokalsinne. jag hittade på första försöket. och jag äger inte ens en bil. skönast snubbe vi träffade där iaf. helt genomgo. och bilen gick igenom besiktningen. gott.


black blog

i ain't nothing but tired
i am just tired and bored with myself
i check my look in the mirror
i wanna change my clothes, my hair, my face

SUSHI



somnade sent igår. min fina vänn jonathan ringde precis när jag lagt mig. pratade i över en timme. jag saknar honom rätt ofta faktiskt. idag har jag bara glott på prison break. jag älskar prison break. sen kom mamma hem med sushi. gott. grown-up poäng till mig. äter sånt jag inte åt förut. hejdå.


godmorgon


jag vill slita av mig mitt liv som en t-shirt och köpa mig ett nytt med någon som dig

RSS 2.0