jag kommer


ja, jag vet att hon är söt men håll tillbaka
för jag har trillat dit, jag har fallit, jag har vaknat
jag vet att hon är söt men det måste bli du och jag

dagens klädsel



gråa tights från indiska, tråkigt blommigt linne från HM och en svart kofta. O KOLLA MINA SKÖNA BRILLOR!!!!!!!!!!!


lugn helg


igårkväll blev det bara till att kolla på skräckfilm med mamma. orkade inte med något annat. idag ska jag umgås med min morbror. vi ska äts tillsammans sen tänkte jag han kunde hjälpa mig lite smått med pluggandet.. han vill nog med ha hjälp med lite saker, typ städa och sånt. det är bra för mig, behöver pengar! sen ska vi på bio :) mys

ozzy osbourne glases


när jag ändå var på krigsstigen och redan lyckats fälla ett silvershampoo fortatte jag jakten efter dom perfekta solglasögonen. och jag lyckades där med. dessa skönheter ska jag bära på kullerstens belagda gator i sommar, avslappnat på stranden och i stressen bland människor som är fullproppade i skumma gränder. blir nog rätt så jävla asbra.

silvershampoo


160;- på hår specialisten i växjö

idag vaknade vi och frida gjorde världens mättaste frukost. sen åkte vi ner på stan för frida skulle till frisören och färga håret. så jag gick på jakt efter ett nytt silvershampoo och jag fann exakt det jag ville ha! har hört talas om att lorelas ska vara bra så det köpte jag! har provat många olika, som varit helt okej. men vill ha det där lilla extra.


tjejkväll med frida!


igår när frida hämtat mig på stationen åkte vi och handlade. hon lagade jättegod mat sen på kvällen. kött och massa olika grönsaker i någon slags gratäng. till efterätt blev det turkisk yoghurt med honungsglace och massa passionsfrukt! så vi åt, pratade, drack vin, kollade film, gick ut en sväng, skrattade och hade det jättemys. och vi har kommit överens om att man troligen kan ha beasås till allt! väldigt lyckad kväll/natt. somnade på hennes soffa sen!

måste bort från tysta rum


har faktiskt läst lite idag. GO MIA! bara 150sidor kvar nu som ska va utlästa tills imorrn.. snart ska jag gå ut till bussen iaf, ska möta upp frida i stan sen ska vi äta middag tillsammans. mys! behöver verkligen träffa folk. har legat inne två dar och hållt på att bli knäpp. klättrat på väggarna och fått ångestattacker och psykbryt. fyfan.

men ibland så är jag fast, kan du känna likadant? att allt man gör är bara plast, och faktiskt föga intressant.. och ibland är allting kaos, och jag blir mörkrädd mitt på dan. ibland behöver jag en paus, och är du hyfsat likadan kan vi gå vilse genom stan..

dagens klädsel


 

 
svarta jeansleggings från vila, blårandiga favorit skjortan från HM knäppt enda upp, rosettdiadem


hallå torsdag


idag vaknade jag, gjorde frukost och kollade på big brother medans jag åt. vill spy på mig själv. slängde mig i duschen och har nu sminkat mig. håret går inte att göra något åt. ett diadem får räcka. vill spy på mig själv ännu mer.

uppsnärjd i det blå


och jag står framför spegeln,
jag vill förändra allt, och allt som jag ser i den.


blev så jävla trött på mig själv idag när jag kom på att jag ba låg inne och glodde på vänner och big brother igår. så idag gav jag mig ut och sprang en liten runda. men fan vad kallt det var att andas. istället för att kolla på mer vänneravsnitt nu ska jag plugga. svenska, engelska, tyska & historia. allt måste va klart innan måndag. skjut mig. att man alltid ska dra ut på allt tills sista veckan.

i sommar...


i sommar vill jag har ett par sånna här solglasögon. fyfan så tuffa! känns sååå beach 2011 ;) FRÄSCHT!

hjärta


jag finns här för dig.

Isen på riddarfjärden, smäller som gevär. Blåljus vid tegelbacken, våren är här. Du står i spegelsalen med ett brännbollsträ. Där ute väntar natten på att stan ska implodera. Alla kommer hem, som spöken återvänder. Man lär sig leva med sig själv, och inget annat. det är det som gäller. Ingen på vägarna, bara döda grävlingar. I en sömnig liten stad, och ingen annanstans kan man vara ensam som just här.

jag vill ha....


nu när ändå snön försvunnit nästan helt kan det ju lika gärna bli vår och varmt direkt så man slipper ha en äcklig jävla vinterjacka på sig och istället gå i söta kavajer. dessa två vill jag ha rätt så jävla asmycket just nu. åh!

måndag, och det är sportlov!



vaknar upp på elins soffa. hon är redan uppe, påklädd, och har tillome hunnit vara hos läkaren. vi går för att möta upp andrea och äta thaibuffe till frukost. satt där i flera timmar och pratade. sen tog jag bussen hem. nu blir det lite mer vänneravsnitt tror jag! sweet.

mysig söndag med favoriterna


igår efter att ha legat i soffan och bara kollat på vänner tog jag bussen till ljungby. hittade manda på vägen till elin, så vi tog sällskap dit. senare kom andrea och emilia också. vi kollade på solsidan. sen sprang vi till thairesturangen och pizzerian för att köpa mat. när vi kom hem till elin igen kollade vi på big brother. jag somnade i elins soffa och sov där resten av natten. stabilt.

fest igen!!



idag har jag bara legat i soffan, kollat på vänner och ätit mackor. somnade mitt på dagen och sov i säkert tre timmar. high life. nu har jag gjort mig iordning och är redo för en utekväll igen. blir nog vinterpuben. får se om det kan va något?

fest!!!

bilder kommer

igår efter min slottstjänst åkte jag hem och funderade på vart jag skulle göra av kvällen. var ensam hemma och hade ingen skjuts någonstans. smsade med min vänn sofie som skulle festa. plötsligt stod caroline utanför dörren och frågade om jag skulle med. svaret var ganska givet, JA SÅKLART! slängde mig i duschen och drog på lite kläder. sen åkte vi hem till henne. sminkade mig och senare kom ellen, sofie & annie. vi förfestade lite sen drog vi ner till braåsgården. väldigt mycket folk. roligt roligt roligt! himla lyckad kväll. oh yes!

torsdag, shopping med frida!


idag börjar jag inte min slottstjänst fören tre tiden men är redan uppe ändå! ska möta upp frida på stan vid tio tiden sen ska vi åka upp till grand samarkand och kika lite. åh vad kul det ska bli! har nog aldrig skrattat åt någon person som jag gör åt frida. sinnessjukt rolig människa alltså!

onsdag, försovning & joahn glans



försov mig. mamma väckte mig 20min innan bussen gick. men hann ändå! SCORE! gled runt på slottet fram till tre då jag tog bussen ner på stan. mötte upp lucas. kikade lite. åt tillsammans. senare på kvällen blev det till o kolla på johan glans live i konsärhuset. kan man något annat än absolut älska den människan?! men gud vad liten han va! hihih

tisdag, shopping & praktik


har länge varit på jakt efter en jeansskjorta. men aldrig riktigt hittat den perfekta. men se på fan!

vaknade när jonas och mattias skulle till skolan, somnade om lite, gick upp, fixade mig, mötte ingvarsson en sväng, tog bussen till växjö, strosade omkring, tog mig till slottet, jobbade, åkte hem.

14/2


alla hjärtans dag var det med. eller mer världens töntigaste dag. vet att det brukar låta så när man inte har någon själv. men jag tyckte den var töntig förra året med, även fast jag hade någon. när mitt kvällspass var slut kom min bästa vänn jonas & mattias till slottet för att hämta mig. vi åkte hem till dom. åt chips och kollade på film. jag somnade för ovanlihetens skull inte först. det gjorde mattias! hihih. träffade ingvarsson en sväng på kvällen också. sen sov jag hos jonas och mattias.

måndag, shopping & praktik




lite av mina inhandlingar; nytt torrschampo, svingosig kofta från bik bok och ringar från JC. sweet. 

i måndags vaknade jag i elins soffa. gick upp och fixade mig lite. tog sedan bussen in till stan och strosade runt lite. senare drog jag till slottet och spenderade hela min måndagskväll där.

gosig söndag med elin & andrea


i söndas efter att ha legat i soffan hela dagen o inte brytt mig om att ta någon buss någonstans kom jag på att fan, jag vill ju visst till ljungby! så tjugo minuter innan sista bussen gick, reste jag mig ur soffan, slängde mig i duschen, klädde på mig, och åkte! när jag kom fram gick vi för att köpa pizza, sen blidde det mys till film med kladdkaka. somnade sedan på elins soffa och sov där tills nästa dag. gött.

johannas 18årsfest


igår kom viki, sara, elin & tommy hem till mig. vi förkrökte lite smått sen åkte vi vidare till johannas 18årsfest. blev väldigt lyckat måste jag säga. jag hade väldigt kul iaf. träffade en del människor man inte sett på längre. har kommit på hur mycket jag saknat att festa med brudarna hemifrån. kom hem någon gång vid halv tre tror jag. fyfan va skönt det var med sovmorgon idag. har bara legat i soffan och kollat massa vänneravsnitt hela dagen.

monkilove



planerat impulsköp på monki

igår var det kvällspass för mig på slottet. åkte in till stan framåt eftermiddagen och träffade waiken på bussen. hade tio minuter på mig i stan tills nästa buss gick vidare till slottet. och på dem tio minuterna hann jag köpa ett par skor (som igentligen är en storlek för stora men som jag bara inte kunde motstå), och säga hej till candice. spenderade sedan hela min fredakväll på slottet. gick fort och va mys. yes.

torsdagsgos


impulsköp på monki

igår var en himla bra dag. började med att jag träffade min brors söta flickvänn på bussen in till stan. visade sig att hon skulle till universitet så vi tog sällskap dit också eftersom slottet ligger precis bredvid. efter min slottstjänst kom frida och hämtade mig så åkte vi ner på stan och tog en fika på skåres. efter det strosade vi runt lite på stan. senare tog jag bussen hem och på den träffa jag daniel. hihih.


RSS 2.0