såhär ful är jag idag


det känns som det enda jag gör är sover, äter, pluggar och sover igen. jag har blivit en riktig pluggopys. men måste bli klar med projektarbetet. såhär mycket ledig tid har jag nog aldrig lagt på ett arbete. många morgonar/dagar/kvällar/nätter framför datorn, papper, anteckning osv. jag känner mig rätt duktig.

nu ska jag skriva lite till för att sen åka till elinor och sova där inatt hade jag tänkt. hon är bra. hejdå

fallskärm

där är en sjöjungfru, här är ett odjur. där blommar fyrklöver, här växer otur.
du är känsosvall, jag är känslokall. du förändrar allt!

fan vad jag har gått lös, varit hopplös. varit en millimeter från förfall. känns som jag gått under överallt. kanske var det tur, att jag föll så djupt.
för det var du som fick min fallskärm att vecklas ut.

everybody hurts

 
 - jag lärde mig vad lurad betyder och hur ont det gör
 - jag lärde mig att änglar bara finns i snö

love love


måste säga att jag är helt team-jonas! go go go

efter att nu glott på tre avsnitt sons of anarchy och två avsnitt top model (skön blandning att varva motorcykelgäng med topp modeller ju) så började jag skriva på mitt projektarbete. och vilken motivation jag fick. varför kommer inte den oftare? jag tror att jag äntligen börjar se lite av slutet på detta helvetesarbete. go mia liksom!

god morgon


kunde inte sova inatt. av detta har jag lärt mig en del saker.
1. ät ALDRIG, under några omständigheter, knäckebröd i sängen. blir så förbaskat smuligt.
2. somna inte med datorn på magen. det resulterar i en stor krash.
...som gör att du vaknar igen. tack för mig.  

outfuckingfit


såhär har jag sett ut idag, mina armar ser dock lite skeva ut.. och jag måste bara säga igen att jag absolut älskar min nya svarta tröja, så användbar till verkligen allt, aahhh! och skjorta med en sån hära liten go tröja över är så skönt. så att säga..

jeans - vila
skjorta - pennys
tröja - hm

my other half





jag saknar att alltid sitta med dig i bussen när vi ska någonstans med klassen. att vi alltid PAXADE(så jävla ovärt ord egentligen) en plats till varandra. och allt annat som var du och jag. vi började ettan som bästa homiez. låt oss också avsluta gymnasiet så. hjärta.

fika


nyss kommit hem från stan nu. jag övningskörde. va med anders och köpte lite grejer. sen lunchade vi. efter det skulle han byta batteri på sin klocka så då åkte vi och gjorde det och sen blev det en fika på skåres. gott. årets första semla för min del. sen körde vi hem. bra dag. behövde en paus från pluggandet.

stan!!


roligt att man har påsar under ögonen typ jämt(!) ,
även att man praktiskt taget är känd för sitt sovande...

idag ska jag spendera dagen med världens bästa morbror. vi ska till stan och greja lite saker. äta lite mat och övningsköra med. hejdåååååå

onsdag 22/2 - 2012


en förebild...

idag har även jag som så många andra testat att ha ricinolja i håret. skumt ändå. men måste ju se om det funkar. tanten på apoteket sa att det var hur många som helst som köper det. efter det tvättade jag håret med silverschampoo och sen en hårinpackning på det. gött snack mia!


plugg och snapple



spenderar även denna dagen i soffan. varvar de roliga sakerna med dem tråkiga. projektarbetet. sova. körkortsteori. sons of anarchy. går rätt bra ändå. men rätt så värdelöst lov. man skulle vart i österrike istället. fick ett sms av bror innan som berättade att han levde. det va ju skönt. så han inte dött eller något. typ.

1. hate 2. love


1. sitter och pluggar. körkort. preojetkarbete. allt känns rätt så hopplöst.
2. tittar på min nyinköppta tröja. plötsligt känns allt lite enklare.


fortfarande bakis..


mina senaste inköp, just nu sitter jag med ansiktsmask och hoppas på att känna mig som människa snart igen..

i lördas åkte jag till stan och mötte upp lowan. vi åkte med hennes tjejhomiez till ännu mer av hennes tjejhomizar. sen taxi till hennes kusin där det var fest. kul. länge sen man bara va på en hemmafest istället för att gå ut på krogen. sen dess har jag varit bakis och mått för jävligt. tror inte jag vart såhär bakis sen efter den kvällen jag slog i huvet. så nu ska jag ta mig fan sluta dricka och skaffa förhållande igen istället. hejdå

asshole


You're confused? That makes two of us, because I don't know what kind of asshole acts like an asshole,
and then when it actually comes time to be an asshole, walks away!? Like a total asshole,
making me look like an even bigger asshole. What kind of asshole are you?!



fredag...

 
 
på fredagen packade jag ihop mina saker och sen åkte vi till centralstationen. hann med en fika på starbucks också innan tåget gick hemåt. kändes så tråkigt att åka till småland igen. eller är det kanske för att jag gillar göteborg så mycket. och för att lisa är så grym. allt är så jäkla bra i göteborg. så bara kommer man till växjö o allt bara gå imot en. usch fyfan!

fika & bio


efter lunchen gick jag och lisa för att hämta ut våra biobiljetter och efter det blev det en runda på stan. hittade bara en tröja. sen blev vi lite trötta så va tvungna att ta en fika på expresso house. efter det knallade vi bort till bergakungen. såg sherlock holmes, den andra filmen ni vet. så sjukligt bra. tvåor brukar ju annars bli lite halvkassa och med tanke på hur grymt bra ettan va så, men dom hade faktiskt lyckats. så jävla värt!


hihih ännu mer mat


på torsdagen mötte vi upp min kusin david och hans flickvänn jessica i stan. gick och lunchade tillsammans med dem på ett tydligen nyöppnat condeco. gott var det iaf. satt och småpratade lite och hade det mys. wihu!

göteborg fortsatte att leverera


på onsdagen gick vi ner på stan och kikade lite. hittade inga roliga prylar att lägga pengarna på så vi köpte med oss mat hem istället. jag körde på sushi och lisa varierade sig till en sallad istället. käkade hemma i hennes lägenhet och sen gick vi ner på stan igen. jag var på jakt efter en locktång men fick istället med mig strumpor hem. hann även med att fika lite. mys. sen framåt kvällen hyrde vi film och åt bullar med kall mjölk. gott.

tänk om jag ångrar mig, och sen ångrar mig igen?


min nya halsduk. ett riktigt kap. du är lite svårtmatchad med du ska allt användas flitigt för det. tro inte att du slipper undan lilla vänn.

lilla london levererar


idag när jag kom fram med tåget till göteborg mötte lisa upp mig på centralstationen och så tog vi pendeln hem till henne. gick sedan till ett sushiställe och beställde mat och sen vidare till ett thaiställe och beställde ännu mer mat. efter det köpte vi dricka och sen hämtade vi maten. gick hem till lisa och åt. de va nog ta mig tusan nästan den bästa sushin jag ätit. wihu. sen blev de till att kolla in top model och efter det till att hyra film. abduction. rätt bra faktiskt. men tjejen behövde så plocka sina ögonbryn.

maraton


igår när jag inte orkade plugga mer blev det en liten promenad med jessica och selma. sen hade vi varma koppen race. jessica var med sjuk så det kändes som det var det enda rätta. när hon gått hem kom emilia och höll mig sällskap lite. sen somnade jag på soffan.

idag gick jag upp och duschade, fixade mig och packade. nu ska jag snart luncha med frida och efter det drar jag till göteborg. wihu!

måndag


idag vaknade jag och hade sjukligt ont i halsen. har säkert feber med. men pallrade iaf mig upp och hoppde in i duschen. drog på mig lite kläder och sminkade mig. efter det mötte jag upp frida och så gick vi och lunchade tillsammans. sen satte jag mig i datorsalen och försökte få något gjort. äckliga projekt arbete alltså.

bakis x 2


igår var det bakishäng i elins soffa hela dagen. kollade på gladiatorerna och så. åt pizza. givet när man är där. har ju dock fortfarande mina förbannade jävla tvångstankar att prova nya saker. så fick en inte så jättegod pizza alltså. sen åkte jag till lägenheten. har nog aldrig känt mig så ensam i hela mitt liv. den var så jäkla tom på folk. och så jäkla tom på värme. ynka 10 gader när jag kom. så tog mitt täcke och tre filtar och bosatte mig i soffan med en cola. glodde igenom både kontoret, time out och wallander. sen somnade jag.

utgång både fredag & lördag


på fredagkvällen åkte jag till lowan. fixade oss och åkte sedan på en förfest med hennes tjejhomiez. efter det blev det utgång. roligt roligt. träffade rätt många sköna människor. wihu. sen åkte vi hem till henne och sov.
på lördagen var det mest slapp. sen kom waiken och hämtade mig så åkte vi till elin och började förfesta med hennes grabbhomiez. sen blev det utgång. först chaplins och efter det harrys. rätt roligt ändå. blev även en sväng upp till fyverkerifabriken med emilia och hennes dude. sen hem till elin och sova.   

elton:)


i torsdags åkte jag till stan en snabbis. köpte ny rouge och mötte upp min bror. åkte hem. åt sushi. sen var det bara till att packa om väskan för på kvällen kom min syster och hämtade mig så åkte jag med henne hem och sov där. på fredagen åkte vi till simhallen och gick på babysim med hennes son. efter det käkade vi buffe på grand och efter det blev det shopping. fick med mig en tröja hem. och typ två gosestrumpor. hihih.

efterlängtat


igår när jag inte orkade försöka plugga mer så drog jag hem till lägenheten och duschade. sen åkte jag in mot stan och mötte upp en fin människa. käkade thaimat och efter det åkte vi hem till han. kollade film och lirade tvspel. sen somnade vi. mys.

onsdag


även om jag är lyckligare nu, längtar jag alltid tillbaka ändå

idag blev det sovmorgon med jessica. sen mötte vi upp elin och strosade bortåt skolan. käkade lite pannkakor med frida och bellen. och nu har jag och elin hamnat i datorsalen igen. blir inte allt för mycket gjort alltså. jävla skit.

pizza med älsklingspysen


igår när jessica slutat skolan åkte vi och käkade pizza. vart upp på körskolan en sväng med. fick även med mig en ny halsduk hem. gos. sen åkte vi till min lägenhet och kollade lite tv. fick besök av en söt hyresvärd med. sen knallade vi bort till jessicas lägenhet och sov.

tisdag


idag kom bästa elin och plockade upp mig så gick vi till skolan tillsammans. har pratat med rektorn och hoppat av en kurs jag inte ens börjat på än. stabilt. sen pratade jag med min handledare i projektarbetet så har fått lite rätsida på skiten nu. känns bra. nu sitter jag och fyller på mitt cv och kollar runt lite på olika jobb. hejdå

bästa maten som finns



igår blev det sushi med bengtsdotter. så galet gott. efter det kikade vi lite på balklänningar. hittade inget intressant. sen åkte vi till grand och strosade runt lite. fick med mig en till ny navelpiercing hem. efter det hade bengtsdotter ridlektion så jag satt i klubbhuset och roade mig själv. till sist hamnade jag i lägenheten där frida och bellen var. men dom sov redan. så jag somnade med.  

in mot stan


pratade med bästa emilia för någon timme sen och bestämde att vi skulle ses i stan för att äta sushi och kolla balklänningar. så jag har stressat sönder nu men dock både hunnit med en dusch, att fixa mig, packa och dona. man jobbar bättre i stress. får så mycket mer gjort. sen åker jag nog med henne till skolan och tar tag i mitt liv.


NEW IN


men sen fick jag syn på min nyinköpta kavaj. då blev jag lite gladare. för den är så ful så den nästan blir lite tuff. för ett år sen skulle jag aldrig ta på mig den. jag hatade orange. men det var ju som sagt för ett år sen.

äckliga projektarbete!!!!


hatar att vara ledig men ändå inte kunna känna sig ledig för att man har ungefär en miljon skolarbeten som måste göras. och när jag kollade på mitt utvecklingssamtalspapper har ju varenda jäkla lärare skrivit att jag har svårt att koncentrera mig, svårt att hålla mig vaken, svårt att hänga med på lektionerna, att jag verkar ointriserad och inte gör mitt bästa. och jag blir så förbannad!!! dom får ju det att låta som om jag har någon dampskada och inte fattar ett skit. dra åt helvete. för att få ut mina aggresitioner bestämde jag mig för att riva ner allt jag har på mina väggar i mitt rum. det kändes bra.

AAAAAAAAAAAAAHHHHH JAG BLIR GALEN


jag ser mig i spegeln, det är en dålig dag.
är det henne jag känner? är det hon som är jag?

- mareld

godmorgon


har bytt från loreals tru match till maxfactors foundaton + serum. läste i en tidning att den skulle vara bra för torr hy. och jag är nöjd. så nu vet ni det. hejdå

jag kan inte sova




jag vill shoppa


dessa två snuskigt snygga prylar får gärna infinna sig i min kläd- och smyckessamling.

en av världens många bra uppfinningar


ett av mina kap från falun. torrschampo från sunsilk. förut körde jag alltid på proffs. men sen läste jag i en tidning att det tydligen skulle vara det sämsta. så då bytte jag direkt till ett från got2b. och jag har fått en tvångstanke att jag alltid måste prova något nytt. (för tänk om jag har ett som bara är sådär bra, men som jag tycker är bra, men så finns det något jag kanske skulle tycka va bättre, utan att jag vet, för att jag inte provar.) hängde ni med?  


långledigt


tre vockors ledighet.


plans:
klippa och färga håret
åka till skolan ett par dagar och knåpa lite på projektarbetet + skriva cv
komma igång med körkortet igen
träffa emilia och jessica
rida med waiken + shopping
en liten tripp till göteborg (& kanske sthlm)
utgång i växjö och ljungby
träffa en fin människa
jobba
glo igenom två boxar sons of anarchy
umgås med min syster
..sen är det nog tusen saker till

det deppiga är att nästan allt kostar pengar.

söndag


ansiksrengöring. ansiksmask. duschcreme. silverschampo. hårinpackning.
 
hemma i småland igen. tråkigt. och ensamt. jag som försökt intala mig själv att det skulle bli skönt att komma hem igen. men nu vill jag bara tillbaka. har iaf badat nu. så nu känner man sig som en människa igen efter den onödigt långa resan hem igår.

första klass


vi åker föresten första klass. för er som undrar. fint ska de va när skolan betalar. gratis kaffe får man med. och en liten tidning om man nu vill det. livet är ljuvligt!

polis-skoter


sitter och funderar på hur detta ska gå. många tågbyten på alldeles för lite tid. max tio min på varje ställe. och med på tok för mycket packning. ska bli intressant. här uppåt i landet har man föresten inte bara polisbilar, utan polisskotrar med. tyfft! hejdå

failbarn


tog oss från borlänge till mora för att vårt tåg hem går därifrån. till historian hör att vårt tåg från mora även går förbi borlänge så vi har alltså åkt till mora för att sedan hoppa på samma tåg igen och åka tillbaka till borlänge. och SEN vidare hemåt. fail
jag har även ätit världens största äpple. det var typ lika stort som mitt huvud. och inte ens gott. looser
men det var roligt att träffa manda och elin igen. mycket att prata om och berätta för varandra. win
har också hinnt med att bli idiotförklarade av en tjock och arg konduktör. fast det kan man kanske förstå? looser


bloggar från min smartcomputer, gett upp dumphonen


sitter på en av alla bussar och tåg och bilar som ska ta oss hem idag. började resan vid nio imorse och kommer va hemma ungefär elva ikväll. typ. tror jag. med detta vill jag bara säga att det kommer bli en lång dag. speciellt med ett knä som är påväg att sprängas när som helst. aj. fjorton timmars lidande. dö!!!!! men vi kommer möta upp elin och manda i mora och ta sällskap med dem. det är ju lite kul iaf. hejdå

den lilla röda


den här jackan vill jag glida runt i till våren.

RSS 2.0